vineri, ianuarie 22, 2010

BGD back!

Cum orice minune tine 3(trei) zile, uite ca a voastră a ținut mai puțin și mi-am luat net. Da da, ja ja ja, mi-am luat net. Ca acum a-ți lua net e un lucru comun, e ca și cum ți-ai lua roșii din piață în ianuarie sau iarba de la un prieten. Nu mai e ca pe vremuri, bai tata....

Asa, și cum mi-am luat eu net la kil, oscilam intre a scrie un proiect pentru luni la scoală, ultimul de fapt, sau a scrie ceva ceva pe blogul meu mirific vizitat de dame plictisite de viata anosta. Si bineînțeles ca am ales sa fac lucrul inteligent, adică ceea ce vedeți voi aici. Buuun... mai bine scriu pe blog decât pentru scoală, da-l în sicriu de mos bashinos, ca nu e o tragedie dacă pic. Si-asa vreau sa emigrez și sunt în faza de strângere de motive. Un motiv în plus e oricând binevenit, la fel cum e o bere în plus atunci când îți faci curaj sa futi o naspeta. Cum ar fi Katy Perry. Eu personal, doar după minim 5 beri m-as apuca de treaba. Uitați-va doar cum arata!


Cum ma plimbam eu azi cu bmw-ul, am auzit la radio ca Katy Perry se uita la filme porno în timpul liber. Fata e sincera și recunoaște ca ii place sa facă pe DJ-ul cu labiile mari. Bravo ei. De fapt eu sunt convins ca femeile se masturbează mai mult decât bărbații, mai ales ca a devenit destul de greu pentru ele sa își mai găsească o pula erecta pe criza asta. Sau considera ca "toți bărbații este porci draga" și prefera sa fie singure. De fapt, dacă ar fi o competiție de masturbeala, femeile ar câștiga detașat. Orice bărbat știe ca mai mult de 3 numere nu se poate, asta dacă ești normal și nu ți-ai petrecut ultimul an la pușcărie sau armata. In schimb pentru ele nu e problema, de 6-7 ori pe zi e normal pentru unele. Ca o paranteza, ca sa lămuresc suflarea feminina, 3 numere nu înseamnă sa se termine ele de 3 ori, înseamnă sa ma termin eu de 3 ori... A se termina ele de 3 ori când le sexeaza BGD e deja o axioma în manualele de sexologie, clasa a 8-a.
Sper sa ma citească minorii, ce fac aici e mult mai educativ decât ce învață la ora de botanica de la o baba la menopauza.

Am avut un subiect interesant, dar nu am avut net sa-l scriu. Acum l-am uitat.

BGD is back! Ladies, feriți-va curu`!

Niciun comentariu: