luni, august 16, 2010

Exceptional

Exceptionalii sunt acei oameni a caror viata nu se aseamana cu a celorlalti. Sunt cei a caror viata e deosebita, extraordinara. Inca de mici, cand toti copii fac acelasi lucru, se joaca cu aceleasi chestii, ei sunt nevoiti sa faca lucrurile oamenilor mari. Sunt nevoiti sa treaca prin incercari deosebite.

Uitandu-ma in jur constat ca viata mea a fost in mare parta exceptionala, in sensul ca a fost foarte diferita de ceea ce s-ar putea numi 'normal'. Am facut, am vazut si am trait cu totul si cu totul alte experiente, in ambele sensuri, bun si rau, ale cuvantului, fata de prietenii si cunostintele mele.

Afara ploua, răcoarea și umezeala imi patrunde in nari si ma face nostalgic. In curand voi pleca din tara si toate astea o sa-mi lipseasca enorm...
O sa îmi lipsească totul.

3 comentarii:

una spunea...

:(, chiar pleci?

Patrascoiu Mihai spunea...

Nu exista 2 oameni care sa poata afirma ca au o viata asemanatoare, poate in linii maaaari. BGD, dc pleci in DE ... mult succes si sanatate sa ai, restul vine de la sine ;)

Patrascoiu Mihai spunea...

P.S. Ni se pare ca suntem atat de diferiti(din pricina experientelor pe care le traim, si asta e doar o iluzie), ... nici nu ne putem imagina cat suntem de asemanatori, pt ca ... :) ... oricum nu conteaza .., mai devreme sau mai tarziu cu totii o sa ne dam seama care-i "treaba" de fapt