luni, septembrie 20, 2010

Around

Da, nu am mai scris de aproape o luna. Dar am motive. 100.

Motivul nr 1: M-am mutat in Germania
Motivul nr 2: M-am mutat in Germania
Motivul nr 3: M-am mutat in Germania
Motivul nr 4: M-am mutat in Germania
Motivul nr 5: M-am mutat in Germania
Motivul nr 6: M-am mutat in Germania
Motivul nr 7: M-am mutat in Germania
................
Motivul nr 99: M-am mutat in Germania
Motivul nr 100: M-am mutat in Germania

Bine, pentru majoritate loserilor care mai apuca sa citeasca ocazional pe aici, lucrul asta nu inseamna nimic. Singura schimbare majora pe care au facut-o in viata lor a fost sa isi schimbe periuta de dinti dupa ce au implinit 16 ani.

Ok, fiind o schimbare majora, mi-a necesitat toata atentia si puterea de intelegere. Cel mai greu e sa ma obisnuiesc cu noua viata si cu ploaia. Ploua in fiecare zi. Ma deprima. Nu era suficient ca eu sunt genetic depresiv, trebuia sa mai fie si ploaia asta marunta si infecta.

De scris nu ma las. Eram azi in tramvai cu castile in ureche si mi-a traznit ideea ca n-am mai scris. Am avut atatea de facut incat am uitat sa mai scriu. Poate din motivul asta, si lumea a uitat sa ma citeasca. Una peste alta, lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Oricum m-ar schima situatiile in care ma aflu pus, la radacini raman acelasi rebel hardcore, anti-pitipoance.

Si apropo de femei. Baba de sub mine e la a doua incercare de a se pune cu viata mea. Cred ca babele au fost lasate sa faca viata celor din jur un chin. Nu au nici un rost pe lume. Nu fac nimic bun. Babele de la oras, zic. Cele de la tara au alt statut, alea au fost invatate cu greul si cu palme peste muie de la barbat, asa ca sunt cuminti.

Nuuu...astea de la oras, emancipatele. Astea care stau in papuci si ciorapi in fata blocului si se cred pe ulita. Astea aduse la oras de Ceausescu, care au descoperit viata fara vaca si capre si s-au hotarat sa nu se mai intoarca la sat. Cu astea nu poti discuta, nu ai cum sa le explici ca suntem in secolul XXI si unii oameni calatoresc cu avionul, navigheaza pe internet si au GPS photo-tagging.
Ele cauta sa scoata filmul din telefon ca sa-l duca la developat dupa ce au facut o poza.

Bai cat ma enerveaza astea cu baticul pe o ureche si sifonierul plin de haine vechi. Astea care ultima data si-au cumparat o toala noua dupa cutremurul din '77, de frica sa nu moara si sa nu aiba haine frumoase in care sa fie imbracate.

Ei bine jigodia de baba de sub mine, m-a reclamat la primarie ca mi-am inchis balconul. Asa ca i se pare ei ca trebuie sa fie importanta pentru mine. Abia urca scarile in sus si in jos, abia isi duce sacosa cu 3 mere de la piata. Dar are timp sa umble pe la primarie sa imi faca reclamatii. Cu ce o deranjeaza terasa mea? O deranjeaza ca nu i-am permis sa intre in casa in inspectie. Ca i-am zis sa nu se autoinvite inauntru, sa astepte sa o invit eu, ca nu e acasa la ea. A plecat bolborind pe scari, ca o sa mai aud eu de ea. Si uite ca aud.

Sper ca data viitoare cand aud de tine, sa fie la rubrica "comemorari". Pentru mine oricum esti moarta, nu existi, esti un zero. O sa scuip pe scari in fiecare zi in speranta ca o sa aluneci si o sa iti rupi fundul din cauza mea. Si o sa-ti trimit 2 flori la spital sa te inveseleasca.

Tschuess!

4 comentarii:

alexandra spunea...

welcome back! rebelule hardcore :-)

Little O. :)) spunea...

Sper ca esti ok! atat.

BGD spunea...

Sunt bine, multumesc de urari si de griji :)

Lusio spunea...

Le zici bine...rau!