joi, ianuarie 28, 2010

Halfway

Sunt puține lucruri pe lumea asta care ma destabilizează. Eu tratez obstacolele ca pe oportunități și problemele mi se par puse acolo pentru a fi rezolvate. Si pentru ca fără ele, viata nu ar mai avea farmec. Îmi place sa merg pana la limita. Dar seria de ghinioane care nu par sa se mai oprească deja începe sa ma gadile neplăcut. Îmi toaca psihicul mărunt, ca o ploaie rece de toamna. Muie BRD!

Nu am chef de scris, asa ca pun un text mai vechi pe care l-am descoperit în arhiva textelor scrise și niciodată publicate. Când ma plictisesc mai scot un iepure din joben. De data asta, o amintire puțin mai trista.

Cand ești în depresie timpul se scurge mai încet. Când ești în depresie, pofta de mâncare dispare ca prin farmec. Barba îți creste nestingherit. Ziua și noaptea nu au nici o importanta, somnul nu îți mai e prieten. Te trezești la 3 noaptea și nu poți sa dormi pana la 7. Stai la lucru în scaun și ațipești.

Când ești în depresie, trăiești într-un vis. Lumea e în slow-motion. Nu știi ce se întâmplă, totul merge invers. Totul în jurul tău nu are însemnătate, privești lumea și nu înțelegi nimic. Când ești în depresie, trăiești doar în mintea ta. Treci de la o stare la alta instant. Ești emoțional instabil.

Când ești în depresie nu poți sa asculți altceva decât muzica depresiva. Durerea e mai reala și fiecare piesa e făcută parca pentru tine, atunci când ești în depresie. Când ești în depresie, nu razi, doar zâmbești politicos.

Depresia e ca sevrajul pentru un narcoman. E chinuitor de grea. Toți trecem prin ea. Dar nu trecem fără sa lăsăm o bucata de suflet în urma. Gaura din suflet se vindeca greu, iar urma rămâne pentru totdeauna.

Îmi place sa-mi amintesc lucrurile abia atunci când nu mai au cum sa ma atingă. Trăiesc în prezent, dar cu experiența trecutului. Peste un timp când voi reciti asta, voi rade pe o plaja din Maldive sau Bora Bora în timp ce sorb un Muay Thai

Restul e Cancan!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Deci daca am pofta de mancare trebuie sa imi gasesc o depresie. Inseamna ca este buna si depresia pentru supraponderali de exemplu. Este sansa lor sa slabeasca gratis.

Anonim spunea...

E aiurea sa ai depresii. Unde iti sunt prietenii in momentul in care te cuprinde asa ceva?
Cum poti sa scapi de depresie constient si voluntar?
Oare se poate bloca o depresie, sa iesi din cutia depresiva, sa te dedublezi si sa poti privi lucrurile din exterior? incercand sa rezolvi problema ca si cand nu ai fi in mijlocul ei?
Cum poti evita depresiile?
etc... imi pun atatea intrebari pentru ca nu stiu cum sta treaba cu subiectul asta prea exact, si daca m-as lovi -Doamne feri- de asa ceva cred ca as incerca sa vad numai partea buna a lucrurilor refuzand sa cred categoric partea nasoala .. si poate prea adevarata.

Nimeni spunea...

Nu te poate destabiliza BRD-ul mai mult decat au facut-o altele. Nu merita BRD-ul sa intri in depresie. Bafta !

Oana spunea...

Durerea-i facuta sa-ti futa creierii si sa-ti macine capu.

BGD spunea...

Nu ma face BRD-ul sa intru in depresie, e doar un stress, nimic mai mult. Numai ca uneori te saturi de ghinioane si vrei sa-ti mearga ceva bine si de la sine, nu?

Anonim spunea...

Ghinioanele nu vin singure, iau nstere din cauza unor lucruri pe care le facem gresit in trecut, sau cand luam o decizie nu luam in calcul si ghinioanele care pot aparea.