luni, ianuarie 04, 2010

Run shot

"Those who are dead, are not dead, they're just living in my head ..."

Primul lucru care îmi vine în cap atunci când vad câte o reclama cu nush ce aparat de slăbit pe la TV e sa ma duc după colt sa vărs. Apoi îmi vine sa iau televizorul și sa-l arunc de la etajul 4 peste capetele pulimii. Poate am noroc și aterizează pe vreun lighean cu creierul spălat de televizor, și în felul asta mai scap puțin lumea de un ignorant.

Bai, efectiv sunt atât de cretine reclamele alea încât nu înțeleg de ce le mai fac? Adică cine pula mea s-ar încolăci în dispozitivele alea de slabit, cine și-ar cumpăra fluturași cu electrosocuri pentru masaj anticelulitic, cine ar crede ca în 4 săptămâni o sa arăți ca Angelina? Cum sa dai bani pe asa ceva? Bai dacă ești grasa, accepta realitatea. Daca ai curul mare, nici un aparat din lume nu o sa ti-l micșoreze. Dar totul pleacă din prostia poporului. Pai dacă stai sa te gândești, emisiunile respective sunt pe un palier orar in care doar idioții fără serviciu și viitor sau gospodinele casnice la care nu e ziua de futut cu amantul s-ar putea uita. Publicul țintă al produselor e reprezentat de specimenele sus-menționate, prin urmare și reclamele sunt cretine, făcute special asa pentru a putea fi percepute și de cretini.

Cum stăteam eu asa azi la munca, prima zi de munca după 2 săptămâni de lustruit bastonu`, mi-am dat seama ca nu s-a schimbat nimic odată cu 2010. Nici președintele. Nici mentalitatea. Si cu siguranță nici idioatele care muncesc mecanic făcând luna de luna sau zi de zi același lucru. Adică vacile cu cabina, nefututele care lucrează cu oamenii. Alea care lucrează cu oamenii sunt mereu femei, și mereu nefutute, sau cu tampoanele umflate pana la durere. Alea cu moaca acra și cu parul permanent, gen. Sau alea pe la 30 de ani, când au revelația crunta ca chiloții ei gogoșar nu o sa-i mai aducă un bărbat în pat și o sa moara fata bătrână. Si atunci merge la lucru și își varsă frustrările de vaca în capul celor cu bun simt. Eu sunt în general mai nesimțit și respectivele resimt de fiecare data ura mea, după ce îmi îndeplinesc obiectivul. Îmi place sa le-o zic agresiv de adevărat abia după pentru ca îmi place sa am ultimul cuvânt și le las un gust amar de pula la plecare.

In bănci, majoritate anagajatilor sunt femei. Sunt femei pentru ca ele sunt capabile sa îndeplinească munca de jos și sa fie fericite în timp ce o fac. Adică munca aia mecanica, care nu implica prea multa gândire sau imaginație, cel mult putina atenție. Gen completat mereu același formular, dat cu mopul în aceleași locuri, în același fel sau de ce sa nu fim onești, răspunsul la telefon servitul unei cafele sau o muie scurta în pauza de țigară. Din cauza asta, majoritatea persoanelor care interfațează cu tine, ca și client, contribuabil sau angajat, sunt femei. Si sunt toate niște vaci nesimțite și nefutute. Nu am observat vreodată o gagica buna sa fie nesimțită în asa fel în care e o frustrata basinoasa și hidoasa. Adică pula mea, aia dacă face sex animalic în fiecare seara, doarme liniștită, și a doua zi e mereu zâmbitoare și binevoitoare la lucru.

In schimb, celelalte, care se uita în oglinda și observa ca nici ele dacă ar fi bărbat nu s-ar fute, vor sa para importante în ochii societății, motiv pentru care se comporta ca niște scorpii. Ar trebui legalizata palma peste muie când o frustrata din asta te enervează pentru ca pur și simplu refuza sa-și facă datoria. Asta ar fi o lege buna.

Când a fost experimentul cu acceleratorul de particule, îmi doream ca ceva sa meargă prost. Sa murim toți, sa dispărem în neant. Îmi doream sa murim toți, sa nu mai existe suferință, boli, și oameni de căcat. Sa vina apocalipsa iar apoi sa trăim viata veșnică.

Nu îmi mai place nimic în țara asta. Nu mai găsesc nimic frumos în orașul asta deprimant de gri. Mi-a luat tot.

Coldplay-42

3 comentarii:

Oana spunea...

Femeile-s ciudate rau si nu numai ele. Toti avem probleme dar ce-ar mai fi sa tipam unii la altii de fiecare data cand trecem prin momente neprielnice ? Cand esti atat de frustrat incat nu gasesti o iesire din cacatu in care te afli atunci rabufnesti, disperat pt. ca altii sunt fericiti si tu nu, zic eu.

BGD spunea...

mda, trebuia tu sa răsucești cuțitul în rana, nu?

Oana spunea...

ok , nu-mi mai dau cu parerea de acum inainte.