marți, ianuarie 12, 2010

Umbra unui vis...


Empty

Nu știu care e raționamentul unora de a avea prietena pentru mult timp... 3, 4 ani gen. Daca stau bine sa ma gândesc și un an e enorm. Adică înțeleg, coae, arata bine, are sâni mișto, se fute bine, s-a mutat la tine și ii dai numere ca la 6/49, îți face mici surprize și se gudura lângă tine în mașină în timp ce te mângâie intre picioare și îți arata sanii în mers. Hai sa presupunem prin absurd ca e și gospodina și iți face ceva dulce în week-end ca sa te servească după ce îți face o muie, dar totuși... te plictisești. Mergeți împreună în vacante, o știu toți prietenii tai, te știu toți prietenii ei. Groaznic, oribil.

Daca vrea sa te prezinte părinților și tu accepți ești pierdut, intri clar în categoria 3-4 ani gen. Nu mai ai scăpare. Ce poate fi atât de interesant la un om încât sa nu te plictisești de el după mai bine de un an? Mai ales când e femeie? Eu sunt de părere ca un bărbat care sta prea mult timp cu o gagica, își pierde încrederea în puterea lui de a agăța. Asta e singura explicație pentru care ar sta cu una mai mult decât e necesar. Dumnezeule, nu te saturi de futut aceeași femeie? Sa nu îmi spună mie vreunul cu prietena de mult timp ca nu ii fug ochii după felinele care mișună prin oraș? E chinuitor sentimentul, pentru un bărbat. Pentru ca noi, ca și gen, trebuie sa futem, dar nu aceeași persoana. Dacă nu ma crezi, documentează-te, uita-te la filmele siropoase Someone Like You... sau The Ugly Truth și poate o sa înțelegi ceva(filmele au sfârșituri oribile, dar în spatele lor sunt idei bune). Wow, as vrea sa-mi para rău de bărbații care se umilesc în halul asta încât accepta sa fie cu o singura femeie. Dar nu îmi pare, pentru ca își merita soarta. Daca nu au coaie în pantaloni și se lasă manipulați, asa le trebuie.

Femeile sunt cele mai viclene ființe. La început sunt perfecte. Cu timpul însă le sar afara micile imperfecțiuni, gen asimetria sânilor, alunita de pe burta, cele 3 fire de la sfarc, parul de pe burta sau spate, si bineînțeles perioada aia a lunii cu care au fost blestemate pentru ca sunt niște curve. Ei bine în perioada aia a lunii, bărbații fără coaie ar face orice sa nu le supere. Ar renunța chiar și la sex. Eu unul sunt mai nesimțit și le-o zic pe direct: "Pisi, dacă tot ai probleme la mezanin, asta nu înseamnă ca nu ma poți satisface... Ia vezi tu, ce poți sa-i faci micuțului? Hai, curaj, doar nu e prima data când faci asta..."

Si sa nu mai vorbim de micile chestii pe care le fac. Adică dacă unul din gașcă se combina, e din ce în ce mai mult acaparat de prietena. Ieșirile lui se răresc, începe sa petreacă mai mult timp cu gagica decât cu noi, care i-am fost alături atâta timp, care l-am suportat, care l-am împrumutat, l-am hrănit și l-am îmbrăcat. Cum poate sa te transforme o gagica în halul asta? Cum pentru o pizda calda sa renunti la tot? E ilogic, cel puțin pentru mine. Si cel mai tare ma enervează cei care lasă o gagica sa își impună punctul de vedere...TOT TIMPUL. Daca as avea o gagica care ar vrea sa se impună, as rade isteric, apoi as deveni brusc serios și as spune "Bine. Adio", și as pleca sec lăsând-o muta de uimire. Iar dacă as avea un prieten care n-ar avea cuvânt în fata femeii lui, l-as pălmui bine de fiecare data când gagica-sa i-ar baga pe gat câte ceva. Dar eu nu umblu cu ratații asa ca nu am prieteni de genul asta. Mai mult, dacă te cunosc și te afli în nefericita situație de a fi ușor controlabil și sub papucul nevestei s-ar putea sa ai plăcuta surpriza sa vii acasă și sa ma găsești pe mine în timp ce o ard cu pasiune. Daca tu nu poți sa o stăpânești, lasă-l pe altul care poate coae... Si nu ai de ce sa te superi, trebuie sa iei asta ca pe o lecție de viata pe care în imensul meu altruism ți-o predau gratis. Asa ca ma aștept sa ma inviți la o bere după, poate îți împărtășesc vreun secret de-al ei, cum ii place și asa mai departe. Facem schimb de informații.

Ma aflu la vârsta la care din ce în ce mai multe cunostințe de-ale mele cedează, petrec ani întregi lângă aceleași femei, se plafonează și în cele din urma ajung sa se căsătorească, la insistentele ei, a mamei ei, a mamei lui, etc. Numai mamele pot sa insiste cu asa ceva.

Daca ești femeie și te înșeală bărbatul, nu-ți face griji e normal. Ar trebui sa te îngrijorezi dacă nu ar face-o. Daca nu ar face-o, ar fi un papagal lângă care o sa îmbătrânești degeaba. In schimb dacă ai un bărbat adevărat, o sa duci o viata palpitanta, plina de pasiune, vacante în locuri exotice, întâmplări și senzații pe care o gospodina nu le-ar cunoaște niciodată.

Si mai am o chestie cu sexul la prima întâlnire. Am auzit-o în alta parte și e cât se poate de adevărată: femeile care vor sa-și facă prieten dar nu vor sa facă sex din prima nu știu sa se futa. Sunt lemn la pat. Adopta poziția fetala și stau acolo cu ochii pe geam. E evident.

Marea minciuna pe care o spun ele e ca "dacă ma fut cu el, a doua zi nu ma mai cauta". Fals. Daca te futi ca o scândură cu așchii, nu te mai cauta. Daca nici un călugăr nu s-ar excita lângă tine, e clar ca nu te mai cauta. Fetele care știu meserie o sa-ți spună același lucru ca și mine: dacă te futi bine, nu are cum sa nu te mai caute a doua zi. O sa vina în limba la tine. O sa te vrea de 3 ori pe zi. Nu o sa poată sa lucreze, o sa-ți trimită mesaje în care o sa-ți descrie cum și în ce fel o sa-ți facă când te vede. O sa fie innebunit. Normal ca dacă nu știi sa te futi nu o sa te culci cu cineva din prima, doar nu vrei sa-l sperii, nu? Asa ca terminați cu vrajeala aia ieftina și recunoașteți ca nu știți sa faceți sex. Punct.

Mie îmi plac alea care sar din prima pe tine. Din start prevăd o relație de câteva luni serioase cu o fata de genul asta.

16 comentarii:

Oana spunea...

Patetic, foarte patetic! Mi-ai zis ca nu trebuie sa-mi mai dau cu parerea despre tine, dar uite ca o fac. Un post total eronat :) Vrei sa spui ca nu ti-ai dori o relatie cu o tipa pe care sa o iubesti si reciproc ? Vrei sa spui ca ai lasa-o balta pe una care te-a cam dat peste cap doar pt. ca nu se culca cu tine de la prima intalnire ?
Mi se urca la cap cand ii aud pe astia cu " e mai bine ma singur, fut azi, fut maine si tot asa, ma doare-n pula de toate " ,asta e si ideea postului tau. E bine singur intr-un fel, dar nu e mai bine sa fii cu cineva care sa-ti fie si prietena, si iubita bla bla ?
Si referitor la faptu ca un barbat se schimba cand e o relatie si nu se mai intalneste la fel de mult cu prietenii, mi se pare normal intr-un fel. Cand esti intr-o relatie e normal sa vrei sa-ti petreci mai mult timp cu persoana de langa tine , nu ? Asta nu inseamna ca trebuie sa-i neglijezi pe altii :)
Pana nu intri intr-o relatie de genu, degeaba-ti dai cu parerea.
Stiu ca nu conteaza punctul meu de vedere , dar stii si tu ca nu esti asa dur cum vrei sa pari.
Noapte buna! Te pup.

Nimeni spunea...

99% dintre barbatii pe care-i cunosc gandesc ca tine !!! Sunteti niste fiinte simple . Daca as putea v-as transforma pentru o luna in femei sa va vad atunci cati o sa supravietuiti. :))
hi hi hi

BGD spunea...

@Oana: nu ti-am zis sa nu-ti dai cu parerea, ai inteles tu gresit.
@Nimeni: ti se pare ca eu as fi o fiinta simpla? :)) esti amuzanta

dishku spunea...

Nu pot fi de acord cu tine.e parerea ta si ti-o respect.eu sunt intr-o relatie de aproape un an si e foarte bine.nu mi s-au rarit iesirile cu pritenii, chiar daca fut aceeasi fata mereu, nu e la fel mereu, nu m-a atins cu nimic negativ.in fine, fiecare are propriile pareri, a mea e diferita de a ta si nu insist cu argumente.te-ai inspirat putin si dintr-un show al lui Teo de la Deko, spre final
Numai bine

BGD spunea...

@dishku: Da, am auzit-o la Teo, de aia am si precizat ca nu sunt autorul. Dar e adevarata. In ceea ce priveste relatia ta... atata timp cat tu esti implinit, ma bucur pt tine. Numai sa nu te amagesti singur si sa te trezesti la un moment dat ca imi dai dreptate. Numai bine!

Oana spunea...

Eu nu inteleg ceva, tu cand ai avut o relatie serioasa cu cineva cum erai ? Pt. ce ii critici pe altii cand si tu ai fost candva ca ei ?

BGD spunea...

Eu am si uitat cum e sa ai o relatie serioasa cu cineva. Asa ca imi permit sa scriu orice despre chestia asta.

:) spunea...

e(esti) in totalitate fals..si stii asta

:) spunea...

intr-un post anterior ziceai ca fetele care se culca cu x baieti is curve.si bla bla...stii tu..postu cu lacatu si cheia...te contrazici cumva?

BGD spunea...

Draga zambilica, eu nu știu unde vezi tu contradicția? Unde vezi tu ca neg ceea ce am spus mai demult?

Timi_Pm spunea...

Deci, tu esti nebun!Ma jur =))))

Oana spunea...

Sa intelegem ca-ti plac tipele usoare ?

dishku spunea...

e adevarat ce spui la final, nu ma-ndoiesc.
in ceea ce priveste amagirea mea, momentan nu ma amagesc, ma bucur de ce am si cu cine si la un moment dat(maine, peste o luna, un an, 10) o sa iti dau dreptate.orice relatie se termina prost dar trebuie sa ma bucur de ce am cat am, dupa...vine alta...si alta...rulajul e unul normal

BGD spunea...

@oana: o sa ma abțin

irina spunea...

ba baiete .eu cred k ai avut o experienta cu o fata in care te-a dezamagit si de atunci ai devenit asa negativist la tot ce tine de femei,.....iti reamintesc k ele tot sunt oameni si nu sunt niste jucarii k sa le pui unde vrei u si sa faca ce vrei u...ok iti place viata pe care o ai...futi tot ce misca si tot ce prinzi...dar va veni momentul cand te vei simti fffffffffffff singur...si practic vei fi u ,si cei 4 peretin in care te alfi....si nici o fiinta din aia cum zici u cu par la sani.....si nesimtita si bla bla bla.......nu va fi langa tine.......sa vedem ce zici atunci

Patrascoiu Mihai spunea...

Hmm ... interesant post si sunt de-acord cu el, desi poate ai noroc, si repet - poate ai noroc, sa te surprinda o fata in sensul de a te uimi ca e diferita. Chiar daca intr-o masura foarte mica, dar care face diferenta. Poate ca te gandesti sa-i dai sansa sa arate ce poate si cum gandeste.
Parerea mea este ca femeile nu gandesc, mai ales cand se afla in situatii limita(pentru ele), ele reactioneaza emotional, tot ceea ce fac este pus in comparatie cu emotiile lor si din pricina aceasta NU aleg ce este cel mai bine la un moment dat, aleg dezastruos. Important este ca tu - masculul sa sti sa le canalizezi emotiile intr-o directie pozitiva, sa le influentezi deciziile astfel incat sa aleaga ceea ce trebuie(asta daca nu cumva si tu masculul esti un terminat psihic si nu esti vertical -> vorbesc la modul general acum, nu ma refer la tine BGD in acest comment, dau si eu un pont, o sa vedeti ca merge, sunt prea batran in asta).
Deci ca o mica concluzie: cand este in impas o femeie tu masculul devii puternic si inspiri siguranta si neinfricare transmitzand femelei puterea, eventual ii dai si niste variante care avantajeaza ambii protagonisti din relatie facand-o sa inteleaga ca astea sunt cele mai bune optiuni fara sa-i dai de inteles ca de fapt ii controlezi si cea mai mica miscare. Intr-o relatie sanatoasa in care barbatul este seful(din umbra bineinteles si trebuie sa te multumesti cu asta) trebuie sa faci in asa fel incat sa ii controlezi psihic orice iesire(care sunt multe la numar, ca de, sunt femei si am explicat pe ce principoi functioneaza ele - emotional). Este munca grea si nu o poate face oricine, de cele mai multe ori barbatii ori renunta la efortul asta intelectual si considera ca toate sunt niste terminate si se multumeste sa le schimbe ca pe ciorapi ori sunt controlati de femei --> cel mai des. Dar pot avea varianta in care tu o controlezi pe ea, asta presupune sa ii fi superior - psihic vorbind, fizic ii esti oricum (un barbat de aceeasi greutate ca si o femeie are cu 80% fortza mai multa decat femeia, deci fizic le dominam, ramane sa le mai dominam si psihic, aici ele sunt mai iscusite sa zicem tocamai prin felul lor de a pleda victime si noua ne pare rau de ele si sfarsim in a face ce vor ele = gresit). Use your brain & u will win!
A renunta la o lupta nu e o solutie, in schimb daca te bagi in linia intai risti sa castigi batalia si sa fi respectat pentru asta.
Barbatul reprezinta putere, siguranta, protectie. Arata-i asta unei femei si o sa te iubeasca - facandu-ti toate poftele evident.
Hai ca scriu prea multe si nu sunt platit.
I'm out!