joi, februarie 11, 2010

Believe me, I'm a LIAR

Un vis frumos tine în medie cu 15 minute mai puțin decât un vis urat. E un paradox, în vreme ce un vis frumos îți place, creierul se încăpățânează totuși sa îl termine repede. Pe de alta parte, coșmarurile te chinuie toata noaptea.

In realitate, lucrurile stau cam la fel, cu o singura diferență: nu te trezești dimineața și realizezi ca a fost doar un vis urat.

Cică secretul pușcăriașului sta în puterea mintii de a-și imagina cu totul alta lume. De a se transpune în alta lume dincolo de gratii. Asa poate sa reușească sa nu înnebunească într-un loc groaznic ca pușcăria. Părerea mea e ca pușcăriașul e nebun. E deja bolnav psihic, nu e deja evident, din moment ce e acolo?

Singurul mod de a te lupta cu problemele este de a le confrunta. Mai ales în țara noastră unde nimic nu se mișcă de la sine, din inerție. Trebuie sa tipi, sa ameninți și sa te uiți cruciș cu privirea la 45 de grade și sprâncenele încruntate ca lumea sa se își dea seama ca ești foarte serios. Sa simtă intru-totul ura ta. Daca nu bați cu pumnul în masa, te privesc de sus flegmatic și te tratează ca pe un nimic.

Ma doare în basca de ziua lui valentin și de toți pierduții care o sa își scoată umflatele la plimbare de mana prin mall duminica viitoare. Muie!

Inca o piesa de hipsteri asiatici. Pula mea.


Un comentariu:

Patrascoiu Mihai spunea...

:)) tare piesa, de-astea nu am mai vazut :))
Vai de mine, mai BGD, pai daca ai pe cineva - femeie - si de sf. Valentin nu o bagi in seama insemana ca te-ai saturat cu binele.
Sfatul meu, nu fiti magari, luati-le un buchetel de ghiocei si gata, daca nu se multumesc cu atat inseamna ca ai langa tine o mica profitoare. Eventual faceti o partida de sex nebunesc, ar trebui sa se multumeasca.
Nu stiu cum pot unii sa dea banii pe ursuleti mai mari decat mine sau sa le ia lucruri scumpe la femei ... tati, pai inseamna ca platiti scump pentru petecul ala, cum le invatati asa le aveti.
Da-r-ar Domnu sa va mai si insele pe deasupra, o meritati.
bye bye