luni, mai 10, 2010

Karma

Daca aștepți suficient de mult, lucrurile bune se vor întâmpla și soarele va apărea și pe e strada ta. Cică karma va funcționa și toate o sa fie bune.. La naiba, nu e adevărat. Asta e inventata de cei leneși care nu vor sa facă nimic pentru viata lor.

Îți merge rău? Cel mai simplu e sa zici “Lasa coae, ca o sa se îndrepte toate. O sa fiu din nou pe val. Aștept asa și tot o sa fie bine.” NU O SA SE ÎNTÂMPLE NIMIC DE LA SINE.

Nu o sa vina președintele Microsoft sa te recunoască ca pe fiul nelegitim. Nu o sa-ți răsară în curte un pom care rodește hârtii de 500 de euro. Nu o sa te iubească o femeie frumoasa pentru ca are ea fantezii cu păduchioși săraci lipiți. Nu sa realizeze toți romanii ca ești cel mai potrivit pentru a deveni președinte. Nu o sa se miște nimic dacă nu începi tu sa împingi și sa faci balans.

Asa cum lucrurile nu vor mai fi niciodata asa cum au fost, pentru ca coordonatele sunt cu totul altele. Si nu doar lumea inconjuratoare s-a schimbat. Cel care intr-adevar s-a schimbat esti tu. Poti sa stai linistit 100 de ani de-acum inainte, karma nu o sa te scoata in fata, lumea nu o sa-si aminteasca numele tau cand nu vei mai fi. O sa ramai un simplu anonim. Daca tu nu faci ceva pentru tine, daca nu demonstrezi ca vrei sa fi ceva mai bun, asta nu o sa se intample.

2 comentarii:

Nimeni spunea...

Optimist, ca de obicei

Dadi spunea...

Karma poate sa te traga-n jos, nu e neaparat ceva de bine. Poate-ti cade un meteorit in cap...karma...