miercuri, mai 07, 2014

Fade to black

Motto: "Mănânc mult. Muncesc mult. Beau mult. Dorm mult. Fut mult. Ascult muzică mult. Mă joc mult. Trag de fiare mult. Râd mult.
Cum naiba să fiu plictisit când pun atât efort în tot ce fac. Sunt perfecționist și știu asta. Dar cum naiba să progresez dacă nu dau și cer tot ce e mai bun."



Băi m-am întrebat mereu de ce naiba fetele țineau oracole. Știi ce sunt alea, atunci când eram mici și mie încă îmi plăcea să îmi bat toate vecinele la bloc și îmi suflam mucii în mânecă, ele pregăteau caiețele umplute cu inimioare și bucățele de postere, pline de texte scrise cu pix parfumat.

Da băi când băieții nici nu știau la ce folosește puța dintre picioare, ele deja făceau rețele de socializare. Mi-a picat faza recent când zen fiind, mă relaxam după un orgasm. Băi mi-a picat, mi-a dat rezultatul. Lumina luceafărului a coborât asupra mea și mi-a luminat sfăclia. Da. Ele au inventat rețelele sociale MUUULT înainte ca ele să se numească rețele sociale.

Da, caiețelul ăla era un fell de wall, unde își ținea un mini-jurnal cu ce ojă a mai furat de la mama sau ce culoare de ruj îi place. Și la fel, acolo îi scriau și alte fete tot felul de felicitări, gânduri bune, pupicei, inimioare, unicorni roz, ponei, prinți călare pe cai albi, și alte creaturi fantastice. Băi caiețelul ăla era profilul lor de facebook cu 20 de ani înainte să existe conceptul despre așa ceva.

Și cum altfel când femeile sunt ființe de 10 ori mai sociale decât bărbații. Ți-ai imaginat vreodată o femeie introvertită? Căreia nu-i sună deloc telefonul și care nu are nici măcar un cocalar să o fută ? Care nu are prieteni și nu iasă niciodată din casă decât la lucru/școală și la shaormerie? Există definiții științifice pentru astfel de creaturi. Se numesc sinucigașe.

Băi femeile sunt cele mai sociale ființe posibile, mai sociale decât babunii care-și admiră curul roșu. Păi aruncă o privire pe profilele de facebook ale femeilor. Ce vezi la comentarii? Numai: 'Vai ce frumoasă ești', 'Scumpa mea', 'Drăguță', 'Super sexy', 'Iubita mea', 'Scumpa mea', 'Cea mai frumoasă', etc. Și stai să te întrebi: băi oare toți ăștia sunt orbi, nu văd că vita aia are 100kg mănâncă 2 shaorme dintr-o înghițitură? Nu frate, la orice poză cu o balenă eșuată, toate prietenele ei sar cu complimente. Eu chiar nu am înțeles de ce femeile se mint atât de mult. Băi și când se întâlnesc după 2-3 ani de când nu s-au mai văzut chiar dacă una zici că a mâncat la toate McDonaldsurile din oraș de 3 ori pe zi timp de ăia 2-3 ani, tot o să existe minciunile alea nevinovate: 'Vai ce bine îți stă, vai ce fain ai părul, vai ce rochiță faină ai'. Permiteți-mi să merg să vomit după colț. E fapt dovedit știintific că femeile mint așa cum respiră, dar totuși chiar așa pe față. Pot curba cu nonșalanță realitatea mai mult decât teoria relativității poate curba continuul spațiu-timp.

Și aia care nu își primește doza zilnică de complimente mincinoase de la consoarte intră curând în sevraj, face spume la gură și se aruncă de la etajul 7. De unde și denumirea de sinucigașă.

Și ziceam că femeile sunt super sociale. Nu pot să trăiască fără asta. De ce crezi că simt nevoia să se întâlnească la cafea și să vorbească despre problemele geopolitce actuale și foamea din Africa, a se citi despre unghii, păr, saloane de bronzat? Pentru că nu pot să stea în casă făcând ceva util cum ar fi curățenie, mâncare sau o muie la soț. Ele trebuie să iasă, să le vadă lumea noii colanți leopard, să le simtă noul parfum, să audă noii pantofi cum calcă asfaltul de zici că bate cineva la mașina de cusut, nu alta. În piramida lui Maslow feminină socializarea e fundamentală.

Dacă mi s-ar putea îndeplini o dorință, aș vrea ca toate femeile urâte și sinucigașe să devină super frumoase peste noapte, iar tururor parașutelor să le crească negi pe nas și burtă ca lui Mitică Dragomir. Să se inverseze rolurile. Știu că e greu, poate mai greu cum e să iei ultimul cartof de pe fundul cutiei de Pringles, dar totuși...măcar pentru o săptămână... Se poate?


Niciun comentariu: