Undisclosed desires

By BGD
Gataaaaaa, m-am prins.

Cum sunt eu omniscient, m-am prins. Da, tananana...m-am prins de rolul școlii romanești. Pentru ca nu educația e rolul ei, asta e evident, se vede de la o posta pe pitzipoancele și distrușii care fac sex începând cu clasa a 6-a.

Marele avantaj al sistemului educational din România e faptul ca pulimea se obișnuiește sa aibă program. Dupa ce termina școala, cum nu mai au nimic de făcut se plictisesc de moarte. Din cauza asta și pentru ca banii de la părinti nu mai ajung, simt nevoia sa se bage muncitori pe șantier, sau ospătar/a, după caz. Si uite asa, sistemul creează muncitori.

E clar. Acolo unde alții vad obstacole, eu vad oportunități.
PS: Mi s-a confirmat azi. Da, e clar, timișorenii sunt mai speciali. De aia nimeni nu are prieteni timișoreni. Cică explicația ar fi ca ei sunt speciali pentru ca stau cu părintii. Da coae, ei stau cu părintii. Cred ca ar fi inapți sa se descurce singuri într-un oraș gen București, de exemplu. Pe de-o parte îmi pare rău pentru ei.
La mine e invers. Părinții stau cu mine. Șmecherie.

Întrebarea zilei: Când a fost ultima data când ai făcut ceva pentru prima data? Just think about it... Ce vrei sa faci cu adevărat și ce te retine? De ce ai retineri, dacă asta vrei?

2 comments so far.

  1. dishku 6 decembrie 2009, 07:41
    ''părinții stau cu mine''
    mi-a plăcut asta.
  2. BGD 6 decembrie 2009, 09:59
    What can I say...I'm a true blue gentleman.

Something to say?