duminică, ianuarie 31, 2010

Toxicity

„You loved me as a loser, but now you're worried that I just might win...”

Am un sentiment ciudat, ca și cum ceva măreț urmează sa se întâmple. Câteodată presimt ca o sa se întâmple ceva bun in viata mea înainte sa se întâmple. Gen sa câștig la loto. Îmi place sa găsesc bani prin haine pe care nu le-am mai purtat de mult. Îmi găsesc câteodată fire de par feminin prin chiloți. Odată am găsit un fir de par de femeie în boxeri în timp ce eram la pisoar la lucru. Se încolăcise pe batz și nu vroia sa se mai dea jos de-acolo. Se comporta exact ca posesoarea lui.

Nu-i înțeleg pe cei care își denumesc organele genitale. Gen pula, pizda sau tatele. Nu ar fi mai simplu sa le zică pe nume sa știu si eu despre ce naiba vorbesc? Nu e mai simplu sa-mi zici „musca-ma de tate” decât „atinge-ma pe ingerași”. Nu-i asa ca e mai simplu „bine ca ai venit, dacă te mai așteptam mult făceam ciuperci de la vibratorul asta plasticos” decât „i-a fost dor Margaretei de tine, sa știi”. La bărbați e mai teribil. „Stăpânul universului”, „buzduganul lui Baiazid”, „tata lui Terente”. Cum naiba sa ii zici unei gagici „basculează-l pe căpitanul Picard” și sa te aștepți sa se prindă? Eu le zic direct „suge-o” , ele înțeleg perfect și se conformează. Vedeți, aici e o problema de comunicare. Trebuie sa fi pe același canal, nu sa o arzi în jargon, metafore și epitete. Daca ești genul ala kinky și mai strecori câte un „mai jos” ocazional în timp ce-ți dai ochii peste cap, nu o sa înțeleagă niciodată. Fii direct și zi-i „linge boașele, târfă”. O sa fie puțin surprinsa dar având în vedere situația în care va aflați, adică amândoi la curu` gol, nu o sa comenteze și o sa se conformeze.

Bărbații care-și denumesc genitalele sunt niște masturbei cu putza mica. Iar femeile sunt târfe. Bine, majoritatea femeilor sunt târfe, dar astea sunt târfele absolute. Mega-târfele. Târfele care ajung la gradul de a te ruga sa le „gâdili pisicuța”. Alea care te roagă sa le dai palme la cur.

Asa cum soarele răsare întotdeauna din est, asa cum pula se scoală în fiecare dimineață, în același fel și eu am boala pe târfe. Îmi place sa le demasc pe unde le prind.

Duminica după-amiaza, chipsuri și manga. Cius, națiune indivizibila.



5 comentarii:

Nimeni spunea...

:)) Vezi ca nici tu nu spui lucrurilor pe nume? Cica iti place sa le demasti pe unde le prinzi!

BGD spunea...

Totuși, nu le dau numele în locuri publice ca asta, dar se știu ele...crede-ma

Patrascoiu Mihai spunea...

Идти Украине!

Patrascoiu Mihai spunea...

Женщины шлюхи.

jkia spunea...

esti scarbos