sâmbătă, februarie 20, 2010

Look, no hands

"... the bridges were burned
now its your turn, to cry"


De la o vreme ma trezesc cu în același timp cu erecția matinala. Înainte credeam ca e la ore fixe dar am descoperit indiferent de ora la care ma trezesc, ea mereu ma însoțește.

Am avut o prietena buna la un moment dat de la care am avut câte ceva de învățat în viata. Ea mi-a povestit cel mai tare mod în care o gagica poate sa-i dea maxim prietenului ei care tocmai i-a dat papucii. Nu îmi place sa pun sfaturi pentru feministe aici, dar asta chiar e tare.

Te duci frumos și îl rogi sa te mai futa ultima data ... asa, de despărțire. Bine partea cu rugatul e doar în imaginația mea, sunteți pizde, puteți sa găsiți 100 de abordări pentru a ajunge în situația de sex. Mergeți frumos la el acasă, și dai tot ce e mai bun din tine. Adica îl futi pana ii sar capacele, te urci, zgarii, musti și sugi tot ce prinzi. Dupa ce-ți faci numărul, te ridici frumos, te îmbraci lent, fără sa spui nici un cuvânt. Te aranjezi, rujezi și parfumezi și apoi pleci lăsând 50 de RON pe noptiera și zicând flegmatic peste umăr "Cius, vezi ca ți-am lăsat plata lângă pat".

Am visat într-o seara ca eram un dragon și zburam pe deasupra unei păduri de cerbi în care erau OZN-uri cu extratereștrii micuți care plantau cuie. Oare ce înseamnă ?f

Cred ca cel mai teribil lucru ar fi sa paralizez. As fi închis pe viata în corpul asta fără posibilitatea de a ma mișca.

Când vreau sa evadez, închid ochii și ascult muzica. E uimitor cum muzica te poate duce într-o clipa în alta parte.

2 comentarii:

Nimeni spunea...

Ce ai face daca ti-ar lasa o tipa 50 de lei pe noptiera, pentru "serviciile" prestate? :))

BGD spunea...

m-as gândi ca sunt destul de ieftin și o sa mai apeleze la mine :D