luni, martie 01, 2010

Promptitudine

Voi sunteti baietii de la parada gay,

Voi sunteti baietii care nu fut femei,

Aia care citesc promptere sunt la fel ca si baietii de la parada gay. Ar fi vrut sa fie ceva mai mult decat ceea ce sunt dar nu pot. Cand ma uit la stiri si vad o gloata de cititori de promptere semidocti ma apuca scarba. In realitate, ei nici nu au idee ce citesc acolo.Daca dupa o jumatate de ora de la terminarea stirilor ai intreba un crainic din asta care a fost cea mai importanta stire din dimineata asta ar ramane blocat cautand cu ochii prompterul care sa-l salveze. Ironic, in fiecare dimineata ma uit la meteo la Busu pe ProTV. Dupa prezentarea stirilor despre vreme, stimabilul Busu lanseaza cate o problema pentru cititorii de promptere care urmeaza sa prezinte stirile. N-a fost o singura dimineata in care sa aud raspunsul pe loc. Unele intrebari/probleme sunt chiar evidente, nu trebuie sa fi terminat Harvard ca sa stii raspunsul.

Dar nuuuuuuuuuuuu... Tot ce aud e un "ne gandim" in scarba, cu ochii in foile pe care se prefac ca-si noteaza enuntul problemei. Abia asteapta sa le vina stirile sa inceapa sa citeasca prompterul. Bai retardatilor, enunturi de problema la care sa va ganditi erau la scoala. Acum ati depasit de mult vremea ganditului, acum e vremea promptitudinii. A interesului si pentru altceva decat o dictie buna si o moaca rasa ca o pizda in fiecare dimineata. A unei figuri dragute care sa dea bine pe sticla.


Ne gandim? Hai sa nu ne amagim, nu aveti cum. Nu aveti capacitatea de a gandi. Tot ce stiti sa faceti e sa cititi promptere. Si sa castigati 10k EUR pe luna, asa ca Esca. Sunteti categoria de redusi de care mi-e scarba. Si nu pentru ca sunteti redusi, ca asta nu e vina voastra, ci pentru ca va afisati cu o aura de cunoscatori cand de fapt tot ce stiti sa faceti e sa cititi mecanic stiri cu babe violate si copii abandonati. Si sa aveti puterea sa zambiti dupa emisie, nestiind macar ce naiba ati prezentat acolo.

Eu chiar nu inteleg oare cine se mai uita la stiri ?

Un comentariu:

Nimeni spunea...

sunt de tot rasul cand se incurca.... materie prima pentru carcotasi