sâmbătă, iunie 26, 2010

There's really no way to reach me

Albastru. Cat vezi cu ochii doar imens albastru senin. Am zburat cu avionul peste mare si e superb. Am pus piciorul in 4 tari in 2 saptamani. Am fost in Sofia. Am fost in Gothenburg. Am fost in Viena. In Suedia am văzut ce înseamnă sa fi aproape de cercul polar când la ora 23 inca era lumina afara.

In fine, am ajuns un fel de globetrotter. Locuiesc într-un avion și albastrul cerului e singurul lucru care ma înconjoară. Probabil am facut si am vazut lucruri pe care majoritatea celor care citesc pe-aici nu o sa le facă într-o viata întreagă.

Dar hey, de asta sunt eu BGD în timp ce voi sunteți doar niște ignoranți. De cand au pus tastatura aia mica în Google, nu mai mișc decât 2 degete pentru ceea ce fac eu pe calculatorul personal.

Eu cu femeile am acționat mereu conform regulii de 3 simple: ai greșit de 3 ori, ai pierdut. Suntem la 1 greșeală depărtare de adevăr.

Trebuia sa fac reclama la un bar. Dar din păcate i-am uitat numele. In fine, nu contează o sa atașez 5 minute din filmarea de la eveniment.

6 comentarii:

killer spunea...

3 greseli ,ai pierdut. doar atat poti ?

Anonim spunea...

orice subiect ai aborda, tre sa aduci vorba de femei la un moment dat.tre sa le jignesti un pic, sau sa-ti exprimi cumva superioritatea ta fata de ele..asta cu 3 greseli e ca la gradi..greseli mari sau greseli mici?..sau nu se tine cont? ideea e sa fie 3 la numar, nu?..si cine e la o greseala departe de adevar?..care adevar?

Anonim spunea...

si din toate tarile alea prin care ai fost, ai postat o filmare tocmai din romania..:))))))) nice..btw pe fundal e vocea ta care se lauda cu site-ul?

BGD spunea...

@killer: gradul meu de suportabilitate poate fi foarte mare. Dar din experiența spun ca din moment ce devine o obișnuintă sa nu ne înțelegem, va merge din rău în mai rău, asa ca nu are sens sa lungesc lucrurile. Deci da, doar atât pot. Tu cât poți?

@Anonim: prea multe întrebări. Depinde de fiecare ce considera ca e o 'greșeală' demna de luat în considerare. In legătură cu misoginismul meu, poți sa stai liniștită, îmi plac femeile și dacă m-ai cunoaște în realitate ai observa ca ceea ce scriu aici nu manifest în viata de zi cu zi.
Prin locurile în care merg, de regula nu ma duc în vacanta. Drept pentru care nu am filmări și poze cu cocktailuri pe plaja. Plus de asta, site-ul nu e un loc pentru postat poze/filme cu mine. Pentru asta am conturi pe rețelele sociale, unde o sa găsești și pozele pe care ți le dorești.

Vocea de pe fundal e a mea după câteva beri. Cu site-ul era o gluma, am un trafic foarte redus pentru ca nu am mai avut timpul necesar sa ma ocup asa cum mi-ar fi plăcut. Nu știu ce se va întâmpla cu timpul, dacă-l voi închide definitiv sau dacă voi începe sa am activități mai intense pe aici.

Anonim spunea...

ms pt raspuns :) imi place

BGD spunea...

Când pot răspund, nu tb sa-mi mulțumești.