luni, iulie 05, 2010

Am auzit la radio ca sperma de taur romanesc este un produs de export. Dar oare cum se colecteaza sperma de taur? Exista filme porno pt tauri? Playbull? Cum fac veterinarii astia sa excite taurii?

Le pun gemete inregistrate de vacuta in calduri? E un mister pentru mine. Oricum pare o chestie destul de scarboasa, si nu stiu cat e de placuta pentru animale.

Ieri am fost la Ghioroc, langa Arad, la un lac unde vin pitzipoance sa faca plaja si baie. N-am crezut ca pot sa vina atatea femei topless si cu tanga la un lac. Ca de obicei, grupul meu a facut senzatie pe plaja. Eram in centrul atentiei. Nu stiu cum se face, dar mereu, indiferent de locul in care merg, strand, mare, lac, iarba-verde, mereu grupul e in centrul atentiei. Banatzenii astia lenevesc tolaniti la soare, joaca table sau carti, nu fac nimic, in general. Dar noi le-am facut pe toate celelalte: de la fotbal, sarituri de pe ponton, rasete, tipete de gagica. Si cum aia tolaniti nu mai puteau sa doarma la soare, au stat ca la spectacol si s-au minunat de gasca noastra.

In alta ordine de idei, azi sunt fericit. Am rezolvat chestii nerezolvate de aproape 1 an.

Niciun comentariu: