sâmbătă, iulie 31, 2010

Invaders must die!

Hehe, am luat hotărârea aia importanta. O sa fac o schimbare în viata mea. Ca orice om, rezistenta la schimbare e foarte mare. Mi-a fost greu sa ma hotărăsc, dar acum din orice unghi as privi schimbarea, pare opțiunea mai buna. Poate timpul va demonstra ca nu e asa. Poate vor veni momente grele, în care voi regreta alegerea. Poate chiar va fi mai rău....

Dar eu știu ca cei care pierd în viata sunt cei care mereu nu fac nimic, care nu-și asuma riscuri niciodată, care mereu se pregătesc sa dea lovitura și analizează și așteaptă și într-un final constata ca jumătate din viata lor a trecut pe lângă ei, așteptând sa facă ceva măreț.

Eu zic: Go for it! NU sta pe ganduri, schimbarea e cel mai bun lucru care ti se poate intampla in viata.

Ma enervează femeile care cred ca dacă au avut privilegiul sa ma cunoască sau mai mult, sa le sexez metafizic, acum au dreptul sa ma tragă la răspundere și sa ma întrebe de ce nu am vrut mai mult de la ele. Daca ați ști voi de câte ori m-am aflat și eu în situația asta, n-ați mai comenta aiurea. E viata, îmi pare rău, dar nu am lăsat niciodată impresia ca as vrea sa te iau de nevasta. Nu te-am forțat sa-mi dai pizda, ai făcut-o pentru ca te plictiseai sa te scarpini singura. Mulțumește-te ca încă mai vorbesc cu tine, moaca de raton. Zat!

Un comentariu:

alexandra spunea...

heeii! tu nu eşti "orice om", clar?