marți, decembrie 22, 2009

Anti

Babele care stau singure la bloc și se plictisesc ar trebui eutanasiate. Babele și moșii pensionari care nu au ce sa facă toata ziua decât sa stea sa urmărească viețile celorlalți pentru ca viata lor a ajuns într-un punct mort în care nimic, în afara de un infarct, nu se mai poate întâmpla. Acești bătrânei "Big Brother" nu sunt bunicii noștri scumpi de la țară, care își vad liniștiți de restul zilelor, se bucura când te vad și în general nu deranjează pe nimeni cu nimic. Nu...aia sunt ok. Eu vorbesc de basinosii ăștia de oraș. Daca ai o zi libera și studiezi fauna orașului, o sa observi ca e formata preponderent din persoane de vârsta a 3-a. Pai cine mai are timp sa stea pe-afara și sa se plimbe de la cimitir la piață cu tramvaiul toata ziua ? Bătrâneii de la țară au treaba pe lângă casa, nu au timp sa se plictisească. In schimb ăștia stau toata ziua cu ochiul pe vizor și comentează evenimentele din bloc la întrunirile lor de bătrânei plicticoși. Ah, și o data la 5 ani votează cu PSD-ul.

Dar, dacă stau bine sa ma gândesc, nici moșii nu ma deranjează prea tare. Moșii sunt pricepuți. Se pricep sa-ți monteze o yala sau sa-ți meșterească pe la instalația de apa când curge, de exemplu. Pe babele de la bloc am eu boala. Babele sunt ciuma societății. Sunt femeile cărora menopauza le-a dereglat puțin mansarda. Sunt complet inutile, după o viata de futut mintea moșilor care au făcut greșeala de a le lua de neveste. Mosul a murit, cel mai probabil pentru ca s-a saturat de acritura cu care a fost prea finuț încât sa-i futa un dos de palma peste bot când deschidea gura. Si acum acritura a rămas sa otrăvească viețile vecinilor de la bloc. Da da, babele merita sa sufere.

Bai, ieri a venit sa ma viziteze baba de sub mine. Si s-a invitat singura în casa, s-a invitat singura sa vadă ce am eu pe-aici. M-am abținut cât am putut având în vedere ca suntem în postul Crăciunului. M-am tot abținut, femeia tot întindea coarda. Îmi povestea toate prostiile posibile care nu ma interesau. Își lauda copiii, nepoții, își denigra vecinii, spunea ca spera ca cu mine sa nu aibă probleme, bla, bla, bla. Si iar se uita prin casa. Polologhia babei părea ca nu mai încetează. Femeia era pe sistem, bunul simt pe care i-l arătam și semnele ca nu ma interesează, nu o putea întrerupe.

Si atunci mi-am băgat picioarele și i-am zis-o pe direct, în stil BGD : "Femeie, tu chiar nu-ți dai seama ca întreci limita. Mai vine omul dar mai și pleacă. Nu e ca și cum n-as avea nimic de făcut decât sa te ascult pe tine. EU AM TREABA !!! Te-am lăsat sa te uiți prin casa, sa îți spui oful, acum te rog sa te duci înapoi la dumneata în vizuina, nu pot sa pierd toata ziua ascultându-te cum îmi povestești amintirile tale din copilărie. Mișcă-ți fundul basinos afara din casa mea !" Stupefiata, femeia a plecat bolborosind ceva de "miliție" și "primărie".
Du-te tare babooooooooo !!!

Plm, ma retrag zen în adăpostul meu, unde babele nu pot sa ajungă. Pe ritmuri reggae.
We're so in love, la la la la...

Un comentariu:

Ioana spunea...

te sustin...am si eu la bloc o baba tare bagacioasa...toata ziua sta cu ochii pe vizor sa vada cine pleaca, cine iese...si cand ma duc acasa si ies pe usa sa plec in oras cu prieteni,repede deschide usa si ma intreaba unde ma duc...enervante babele la menopauza...la batranete promit sa ma mut la tara ca sa nu ajung ca ele:))