sâmbătă, decembrie 05, 2009

Wishes

Îmi aduc aminte de momentul când am vrut sa-mi cumpăr un pistol cu bile numai asa de fantezie, ca sa îți aud inima cum bate de frica. Îmi aduc aminte de câte ori m-am gândit cum ar fi sa sparg cu ranga câte o muie ranjinda. Cum ar fi sa-ți șterg rânjetul tâmpit de pe moaca. Mi-aduc aminte cum îmi doream sa te împiedici accidental și sa musti din bordura. Sa plângi ca o vaca ca ți-ai rupt dinții din fata. Iar eu sa ma bucur ca nu mai poți sa ma musti când sugi pula. Da îmi aduc aminte de tot. Poți sa-mi spui elefant dacă vrei, asta nu schimba cu nimic lucrurile. Dorințele poate au dispărut, dar amintirea lor persista ca o pata de sperma pe un așternut alb.

Când eu nu o sa mai fiu, o sa te doară? O sa-mi simți lipsa? Vei plânge, vei avea un moment de ezitare în care o sa te oprești din ceea ce faci și o sa-ți pierzi orice expresie de pe moaca?

2 comentarii:

Oana spunea...

Hm ,ma gandesc pe cine dispretuiesti asa de tare, incat sa spui toate astea.. Oricum melodia-mi place. Avand in vedere ca de cateva zile ma chinuie un gand total eronat , chiar e bine zis : protect me from what i want.

BGD spunea...

Pe nimeni. Persoana respectiva e generica. Este suma a tot ceea ce am urat vreodata.