joi, decembrie 17, 2009

Hai cius

Aseara m-am pus la somn. M-am scarpinat pentru ultima data la oua pe ziua de ieri, si am inceput sa meditez zen. Nu am mai meditat demult asupra femeilor si relatiilor si considerand ca nu am acordat suficienta atentie problemei, mai ales in ultima luna am facut un mini-recensamant mental.

Am numarat si-am tot numarat gagicile care mi-au trecut prin mana. Nu am reusit sa-mi aduc aminte de toate, dar am ajuns la concluzia ca ma invart pe undeva in jurul cifrei de 50 de gagici. Intervalul relatiilor este 2h - 5 ani. In ultimul timp au predominat cele de 1 - 2 luni, intercalate cu cele de 1 - 2 saptamani. Si cum am stat eu asa si am analizat numerele, m-a frapat urmatoarea chestie: daca ar exista echivalentul masculin pentru o femeie usoara... ala as fi eu. Dap. Bai, pentru un barbat, a fute e necesar. Simti nevoia asta asa cum simti nevoia de apa sau de mancare, numai ca nu atat de des. Pur si simplu e fiziologic necesar. Asa ca nu e nimic in neregula cu chestia asta. In schimb, pentru femei nu e necesar. Pentru ele e un loc de munca.

Femeilor le e usor sa schimbe prietenii. Tot ce trebuie sa faca e sa zambeasca frumos, sa para proaste si dispuse la sex. Restul vine de la sine.

Bine si mie mi-e usor, dar evident asta e pentru ca sunt mirific. Coae, as putea zice ca e talent nativ, transmis din generatie in generatie.

Ok si acum partea intriganta a meditatie zen in timp ce ma scarpinam la oua pentru ultima data pe ziua de ieri. Mi-am luat papucii de 2 ori. Cand dai papucii, e clar ca celalalt nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale. Eu nu m-am ridicat la inaltimea asteptarilor de 2 ori. Restul de 48 de femei nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor mele. Cu alte cuvinte, eu nu m-am ridicat la nivelul asteptarilor a 4% din femeile din viata mea. Si... atentie, 96% din femeile din viata mea nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor mele.


Haideti fetelor, numai atat puteti? Astept mai mult de la voi, de la alea prea-pline de ele care-si plimba curu` din masina in masina. Ce se intampla, sansele sunt inegale ? Uite, ca sa egalam putin sansele, promit sa ma port ca un badaran, sa ragai cand iti cunosc parintii si sa iti dau palme la cur pe strada. Orice, numai pisi, hai, te rog, da-mi papucii. Trebuie sa facem ceva cu cifrele alea, nu crezi ?

BGD over & out.

2 comentarii:

Nimeni spunea...

Doar de la 4% dintre ele asteptai ceva, de la celelalte nu ai asteptat nimic sau poate nici ele nu au avut prea multe asteptari de la tine. Poate nu o sa mai fie a 3-a femeie pe care sa o dezamagesti ! FEMEILOR nu le e usor sa schimbe prietenii...

BGD spunea...

Mda, FEMEILOR. Pacat ca au nevoie de ceva timp ca sa ajunga asa ceva.