miercuri, decembrie 09, 2009

Just a dream

Aseară am visat ca futeam în cur. Vorbesc serios, asta nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Am mai visat eu ca sexam metafizic, dar niciodată anal. Nu am treaba cu sexul anal, ma uit la porno cu asa ceva, dar n-as avea o părere prea buna despre una care are reușește ca atunci când se bese sa facă sa răsară câte un curcubeu. Bine, încă nu știu dacă era Botezatu sau o femeie. Am încercat sa-mi dau seama, dar din poziția în care ma aflam nu am putut sa vad vreo moaca concludenta.

Sa revenim la lucruri mai serioase. Hai sa vorbim despre un subiect la care bineînțeles ca sunt expert, dar pe care nu l-am mai abordat de ceva vreme. Pai, la ce ma pricep eu cel mai bine, dacă nu la femei. Femeile sunt simple deși vor sa para sofisticate cu metodele lor de a trimite semnale fără a spune ce vor de fapt. Bine, deși eu le înțeleg perfect semnalele, încă prefer curvele, pentru ca nu se ascund în spatele asa-zisei reputații și îți expun direct ceea ce sunt, ceea ce vor, și cât te costa dacă vrei și tu ceva. Reluând ideea, femeile nu sunt deloc sofisticate. Pentru ca sunt mai nesimțit din fire, mie îmi place sa ma joc, sa ma prefac ca nu înțeleg, sa exasperez în asa hal o femeie încât sa îmi zică în fata ceea ce vrea. Nu o sa auzi prea repede de la una ca vrea sa se futa. Bine, eu am auzit asta. Si nu, nu era prietena mea, nu era nici curva. Sunt mirific, știu.

Ce simpla ar fi lumea dacă s-ar ghida după regulile bărbaților. "Auzi, știi ma uitam la tine din partea cealaltă a barului. Am observat ca nu zâmbești, vorbești des la telefon, bei vodca, și fumezi țigară după țigară. Bănuiesc ca ești supărată și încordată. Cred ca ți-ar prinde bine putina tăvăleală, ai elibera mult din energia asta negativa. Hai la mine ca sunt singur". Dupa standardele mele, ar trebui sa aprecieze ca ma opresc din băut bere și ma ofer sa o ajut. Si nu numai ca as ajuta-o dar as face asta absolut gratis. Normal, o femeie mi-ar refuza din start oferta asta incredibil de generoasa. Daca as fi un ignorant la problemele altora, m-as întoarce la berea mea. Dar în felul asta, ea n-ar afla niciodată ce ar pierde, cât de tare e sexul cu ura, câtă pasiune se poate pune acolo. E o capodopera, de asta eu mereu vânez femei înșelate și dezamăgite. Mie îmi plac persoanele pătimașe, care pun suflet în ceea ce fac. Iar când vine vorba de asa ceva am de zis un singur lucru: nimeni nu pune mai multa pasiune decât o femeie înșelată/dezamăgită. Dar, pentru ca trebuie sa le respect regulile stupide, sunt nevoit sa par interesant, amuzant, inteligent și atent doar pentru a ajunge la discuția despre fostul lângă câteva pahare duble de Jack cu gheata... Abia apoi poți sa ajungi cu ea în situația de mai sus. Pierdere de timp, bani și jocuri inutile când totul s-ar fi putut rezolva mult mai simplu.

Evident, femeile au talentul de a complica mereu lucrurile care de altminteri sunt cât se poate de simple.

2021, BGD președinte !

2 comentarii:

alexandra spunea...

vezi că nu sunt alegeri în 2021! sau! tu mizezi pe faptul că nu va rezista marinelul un mandat întreg şi astfel se vor decala? hmm...
anyway, pe oriunde voi fi îmi voi aduce aminte...să te votez:)!

BGD spunea...

:)multumesc de incredere. In 2021 o sa fie alegeri, stai linsitita, am citit in globul de cristal