vineri, februarie 26, 2010

Mandala

"I'm gonna fuck you all night long,
I'm gonna fuck you on this song"

Cum poți sa ai succes azi? Faci o piesa fără mesaj, care are maxim 3 versuri și un ritm făcut in Fruity Loops. Iei 3 gagici să mişte din bucile care se întrevăd prin pantalonii scurţi, ai un manager care ar face vedetă şi pe unul care doar respiră pe beat(bit) şi tot iese hit și te-ai scos. Blowjob în backstage, dimineți cu blowjob la dush, blowjob în mașină. Te-ai scos cu vreo 2 ani de blowjob gratis. O sa ai parte de blowjob încât o să începi să crezi că o ai unsă cu miere.
Gen tipii de mai jos, care credeam ca dispăruseră. Tipi din ăștia care au probleme cu ouăle și cântă mai pițigăiat au parte de blowjob mai des decât mine. Ma oftica chestia asta. Trebuie sa îmi găsesc un manager bun, și intru și eu pe felie. Sa veniți atunci sa cerșiți autograf pe posterul cu mine cu care dormiți în pat, loserilor.

4 comentarii:

dishku spunea...

malemandalaomalemandalaomalemandalamandala
ce cacat cat china!

toate rahaturile astea de piese is exact la fel cu cate o nota schimbata la fiecare alta piesa.si prind la putzoi si putzoaie
jalnic

Ioana spunea...

din pacate asta cere piata muzicala acum....lumea nu mai apreciaza muzica de calitate....nu se mai face muzica ca in anii `70,`80,`90:(

Nimeni spunea...

fraierii sunt altii ! aia care asculta, care cumpara...

Anonim spunea...

referitor la piesele fara mesaj, uneori ascult o piesa doar pentru ca-mi place linia melodica. in cazul asta, partea instrumentala devine 'mesajul'.. ignor versurile (daca mi se par fara sens/ superficiale). desi asta se intampla foarte rar , pentru ca o trupa care e in stare sa compuna o linie melodica excelenta, ar trebui sa gaseasca pe cineva care sa se priceapa la versuri(daca nu e punctul lor forte).
.....Asta nu a avut nicio legatura cu fly project, evident nu e cazul lor.