luni, martie 08, 2010

La fiesta dela pisda

Absolut dus cu zeppelinu`...

In timpuri străvechi, pentru ca nimeni nu dădea o flegma pe ele, într-o zi acum câteva zeci de ani, cele mai păduchioase, frustrate, cu caracter îndoielnic, și idioate femei și-au strâns capetele în cerc la "Întrunirea mondiala a femeilor" și au încercat sa facă ceea ce n-au reușit nici pana azi: sa inventeze. Sa inventeze un motiv, o zi speciala pentru ca și cele mai oribile dintre ele sa se simtă bine. O zi în care nu contează dacă ești o curva penala, o bunaciune sau o ofilita cu ochelari și trăsături comportamentale îndoielnice gen gelozie și temperament posesivo-obsesiv, toate sa se simtă la fel.
Si ce sa vezi? Nu au putut inventa ziua blowjobului gratis la întâmplare. NUUUUUUUUUU!!!

S-a nimerit ca cea mai umblata prin lume dintre ele sa ragaie cu miros de sperma și sa cugete profund, zicând ca vrea o zi în care toți bărbații sa ii ofere flori în loc de puli erecte și palme peste moaca. Si uite asa s-a născocit ideea ca femeia e un lucru de apreciat și respectat. Nu zău? Dar tu ma apreciezi și ma respecți când cu o mana ești pe pula și cu alta pe portofel? Ma apreciezi și ma respecți când realizezi ca ai putea sa te plimbi într-o mașină mai mare, sa îți cumperi țoale mai scumpe cu alt card, sau ca ai putea sa vezi tari mai exotice la bratul altui fraier?

De fapt, ce e de sărbătorit? E exact ca și cum ai sărbători culoarea verde, oxigenul din aer, acoperișul, curcubeul, pofta de mâncare sau liniștea. Adica sunt lucruri absolut normale. Nu e nici un miracol aici. Nu exista nici un mister, nimic spectaculos. Sta în firea lucrurilor sa fi femeie sau bărbat.
Plantele se înmulțesc prin polenizare, organismele mici prin diviziune celulara. Oamenii se fut. E firea lucrurilor. Mergi la culcare ca nu e nimic special în a fi femeie.

Si apropo de marea noastră sărbătoare a păsăricii, sărbătoarea mirosului de ovule moarte, vreau sa spun ca la fel ca și "ziua îndrăgostiților", e o sărbătoare inventata. Si nu numai atât, dar e inventata de comuniști. Într-o țară civilizata nimeni nu sărbătorește femeile. Daca nu ma credeți dați o căutare pe goagăl și lămuriți-va singuri/e.

La câtă ura am eu pe târfe si pitzipoance, asta era ultimul lucru pe care puteam sa-l fac. Sa admit sărbătoarea asta. Never !

Eu militez pentru ziua blowjobului aleator gratis. Pe cuvânt, asta ar fi o sărbătoare pentru care m-as pregăti cu multa pasiune. In rest... numai bine, națiune într-adevăr invizibila.

5 comentarii:

Oana spunea...

Daca desconsideri femeile in asa hal pentru ce te mai obosesti sa le futi ?! Eu stiu ca atunci cand nu-ti convine un lucru sau o persoana te lipsesti de subiectu-n cauza. Cu ce te ajuta toata gandirea asta atat timp cat noaptea-n pat sfarsesti tot alaturi de o " pasarica " pentru care simti atata desconsiderare ?

Nimeni spunea...

Vrea sa le faca rau.... se razbuna :))

BGD spunea...

Nu desconsider femeile. Doar nu le apreciez pentru ca sunt femei. Nu vad nimic deosebit in asta, nu fac discriminare in functie de sex, intelegi tu Oana draga?

BGD spunea...

@Nimeni: Good point! Dar ma limitez la blogul asta, atat ;)

Nimeni spunea...

Sunt convinsa! :)