luni, martie 29, 2010

Razatoarea

Cand te dai cu curul pe razatoare risti sa te si doara. Ei bine, cam asta e si in viata. Daca iti place sa traiesti periculos, se intampla ca o data si o data razatoarea sa iti zgarie fundul in asa fel incat nu o sa te mai poti aseza pe scaun niciodata.

Caderea din Rai e dureroasa. Mai ales cand dupa o lunga perioada chiar simti ca ti-ai gasit Raiul. Nu realizezi niciodata cat de important e un lucru pentru tine decat atunci cand il pierzi. Mergand pe rationamentul asta, logic ar fi sa nu pierzi pe nimeni niciodata. Doar ca oamenii nu sunt atat de statornici. Ei vin si pleaca, se nasc si mor, stau langa tine cand au un interes si pleaca cand nu mai reprezinti nimic pentru buna-starea lor. Si cand zic buna-stare nu ma refer strict la partea materiala.

Continuand firul, mi-am dat seama cat de mult am pierdut eu in viata pur si simplu din comoditate. Daca as putea sa intorc timpul inapoi as tine langa mine cel putin pe jumatate din persoanele pe care intr-un fel sau altul le-am lasat sa plece. Dar timpul are o singura coordonata si ceea ce a fost nu se mai intoarce. Sper doar ca ceea ce voi gasi si pastra pe viitor sa fie mult mai pretios decat ceea ce am lasat sa curga pe langa mine.

O zi buna, natiune invizibila!

3 comentarii:

Nimeni spunea...

In lumea asta, pierdem tot. Nimic din ce vrem sau avem, nu e vesnic. Eu stiu sa pierd, stiu sa pierd pentru ca stiu de la inceput ca voi pierde. Important este ce ramane dupa.... Nu ma bucur cand sufar dar ma bucur cand simt. Si nu e vorba de trait periculos ci e vorba de trait ! Sa traiesc, sa simt ceva..... dragoste sau ura....
Stii ce-i durerea. Cand o sa suferi dupa o persoana asa cum ai suferit dupa sora ta, atunci sa stii ca o iubesti! Nu regrete, nu pareri de rau... nu vorbe. Durere !

Oana spunea...

people come, people go

BGD spunea...

shit happens, as putea adauga eu :)