sâmbătă, martie 06, 2010

Spray

De ce au femeile spray vaginal? Ce, pana acum cum au putut sa traiască fără pH 5.5 la păsărică? Pun pariu ca femeile din China sau India nu folosesc spray vaginal și produse de curățare intima, și uite ca totuși reușesc sa aibă copii și încă mulți...

Dumnezeule, dacă mâine as inventa crema pentru sfarcuri cu extract de sequoia, oare as avea succes?

5 comentarii:

Patrascoiu Mihai spunea...

Spray vaginal ... probabil inca o metoda prin care poti face un cancer sau o complicatie severa in zona aia ... femeile nu au nevoie de asa ceva - nu au avut nevoie 2000 de ani, nu au avut nevoie nici inaintea lui Cristos, de ce ar avea nevoie acum? A venit un idiot cu o idee si proastele au imbratisat ideea. Despre inlocuirea parului pubian cu cristale swarovski ai auzit? ... nici eu pana saptamana trecuta, poate sunt inapoiat. Poate nici de pasta de dinti nu stiti ca are in compozitia ei NaF -> deosebit de toxic(cica ajuta dintii :))) -bine, asta e pt prosti).
Si multe altele ... nici nu se mai stie de unde faci boli azi, incluziv sarea iodata care toti o vedem ca pe o izbavire - iodul din ea e sintetizat chimic(cine nu a auzit de radicali liberi si combinata aceasta informatie cu sistemul de protectie al celulelor din tesuturile noastre o sa aflati ca orice substanta-> vitamine, minerale ...etc sintetizate chimic "lucreaza" in defavoarea sistemului nostru imunitar).
Alt exemplu: mobila din PAL este C A N C E R I G E N A. etc... spray vaginal?!! :))) ok right ... o sa ai un orgasm in plus, dar cateva zile/ani in minus cel mai probabil.
As BGD says: NB natziune invizibila :p bai ... sa imi ceri dreptul de autor, raman dator o bere ;)

Patrascoiu Mihai spunea...

P.S. daca imi permiteti cinismul aferent acestor sprayuri vaginale: O blonda in minus => un pas inainte in evolutie. Nu-i funny, stiu, dar nu pot sa mai vad atata stupiditate ... suntet unii/ele =cei mai multi= ca vitele -> manati de la spate ... spre prapastie.

Anonim spunea...

D-le BGD ,de unde ati dedus dumneavoastra ca pH-ul din zona aia e 5.5? Daca o sa va documentati putin o sa vedeti ca pH-ul vaginal este undeva intre 3,8 si 4,5...avand in vedere ca mediul despre care vorbim este usor acid. Mai si studiati ceva inainte de a scrie tot felul de aberatii!

BGD spunea...

Draga Anonim,

Multumesc pentru contributia dvs. Desi constructiva, nu pot sa nu remarc usoara duritate de limbaj. Imi cer scuze pentru ca v-am dezamagit in ceea ce priveste cunostintele mele despre pH-ul vaginal. Promit ca o sa-mi trimit micutul meu explorator vaginal in misiunea de a cerceta cat mai amanuntita toate vaginele care merita cercetate. Voi reveni cu rezultatele pe masura ce vor fi procesate.

Multumesc de intelegere!

Al dvs.,
BGD

Nimeni spunea...

Pe aici sunt sporturi sangeroase =)) lupte intre cocosi