duminică, aprilie 04, 2010

Drop it like it's hot

Hristos a înviat !

Ok, eu unul sunt un tip bisericos, asa ca nu înghit bancurile cu Iisus, biserica sau ultima chestie aia "Stăteam și eu în biserica ca omul de Paști. La un moment dat cucoana de lângă mine își aprinde o țigară. Am rămas stupefiat, era sa-mi cada și berea din mana". Nu le înghit. Eu sunt bisericos.

Deci eu când v-am zis ca Pastele se transforma în ceva comercial nu m-ați luat în seama. Pai dacă nu e comercial cum se face ca m-am trezit cu inboxul spamat de mesaje copiate de pe net? Serios, sunt aproape același mesaje ca și de Crăciun, doar câteva cuvinte schimbate. Puneți în loc de "mos", cuvântul "iepuraș", în loc de "Crăciun", "Paste", în loc de "fulgi", "oua roșii", și obțineți mesajul de Paste.

Eu am unele probleme existențiale. Nu știu cum e mai bine sa-ți ții putza în chiloți. Adică eu am felul meu în care o țin, asa cum am ținut-o toata viata, ca asa mi-o așeza mama când eram mic. Dar cred ca nu e la toți la fel. Am observat asta în timp ce ma uitam la un film porno săptămâna trecuta. Dintr-un oarecare motiv, scula tipului era curbata diferit fata de scula mea. Adică înțeleg la gagici de exemplu, nu găsești 2 perechi de sâni la fel. Sunt diferiți. La fel, nici păsăricile nu sunt la fel. Au trăsături comune dar sunt diferite, au labii diferite, în fine. Știu asta, credeți-ma am suficienta experiența încât as putea sa scriu enciclopedii.

Dar sculele trebuie sa fie la fel. Ok, ok, nu au aceleași dimensiuni. Dar ca și forma, teoretic sunt asemenea. Ei bine nu sunt. Au curburi diferite. Unele sunt curbate în sus, altele în jos, altele spre stânga. Unele sunt drepte ca bastonul de jandarm. Poate exista și ondulate ca un tirbușon, Dumnezeu știe. Dar abia săptămâna trecuta mi-am pus întrebarea existențială "DE CE?".

Nu întrevedeam motivul. Si am început simplu, sa încerc sa găsesc răspunsul pe cale matematica. Când metafizica da greș, cel mai simplu e sa încerci cu geometria plana. Pitagora, Thales și triunghiurile asemenea sunt prietenii tai. Dupa vreo 3 pagini de formule kilometrice și desene sofisticate, într-o pauza când ma jucam cu compasul, am început sa întrevăd răspunsul. Ca un maestru șahist, am știut care e răspunsul înainte sa pot sa zic "Evrika!"

Ei bine...nu va mai țin în suspans. Curbura penisului e data de modul în care mamițica ii așează putulica în chiloți micuțului începând de când e mic. Chiloții curbează frumos scula și peste vreo 10 ani de ținut în aceeași poziție, ea va căpăta o curbura naturala. Voila! De a dreptul impresionant, nu?

In alta ordine de idei ați auzit-o pe aia "Prietenul meu face spume de fiecare data când numele tău. Știe ce ai însemnat pentru mine, și nu ii place sa știe ca mai vorbim...". Ei bine, eu am auzit-o. Nu o data. Nu de 2 ori. Nu de 3 ori... Încep sa cred ca e semnul meu distinctiv, e marca BGD ștanțată pe fiecare fata care a fost destul de nesăbuită încât sa se încurce cu mine.

Cius!

2 comentarii:

Nimeni spunea...

Adevarat a Inviat !

Patrascoiu Mihai spunea...

Hmm... parerea mea despre biserica este ... mai bine nu zic - o sa se iste controverse, si daca o sa incep sa va intreb cate ceva legat de religie ma tem ca nu o sa aveti raspunsuri. Parerea mea pe scurt si evaziv: Cu cat oamenii sunt mai inculti cu atat vor imbratisa mai mult biserica (BGD, nu ma refer la tine, tu esti o exceptie, si cine nu stie de ce ... macar sa citeasca putin blogul). Daca iti pui cateva intrebari simple ai sa vezi ca totul se schimba. Oricum in mare sunt de parere ca exista un Dumnezeu ... si este ceea ce cred eu ca este, si pe de-asupra ... ca sa mai descretesc fruntile, dupa ce mori NU dispari pur si simplu, abia atunci ai sa-ti dai seama ce esti de fapt. Dar ...momentan ne bucuram de experientele noastre cotidiene fara sa ne punem intrebarea "de ce?" si altele. Paste Fericit la toata lumea! nu va luati dupa mine ... multi poate o sa innebuniti dc o faceti, asa ca e mai bine sa fiti asa cum sunteti deja. :) bye byeeee
Sry BGD. :) dar sunt convins ca ma intelegi, esti peste medie ;)