joi, aprilie 22, 2010

Putina istorie, analiza cuantitativa

Cel mai rau lucru pe care poti sa-l faci atunci cand ai o rana pe care deja ai jupuit-o de nenumarate ori e ca atunci cand aproape se vindeca sa torni putina sare de lamaie pe ea. Ouch! Invizibilele rani din suflet sunt cele mai periculoase din acest punct de vedere, pentru ca niciodata nu stii ce anume poate constitui sarea de lamaie care iti va reaminti de durerea din trecut. Aceeasi forma a sanilor, un gest, o vorba, un parfum.
Nu ti s-a intamplat niciodata sa simti un miros si sa-ti aduci aminte instant de o persoana care avea acelaeasi gusturi la parfumuri, dar o proasta intuitie feminina care a facut-o mai mult sa piarda decat sa castige in viata?

Femeile sunt oameni! Pe bune, nici eu n-am crezut asta pana cand savantii nu au descoperit ca folosirea tatelor din dotare pentru o mai buna favorizare cu sefii este o clara dovada a inteligentei.

Deoarece femeile sunt oameni, au aceleasi nevoi pe care orice om le are. La baza piramidei lui Maslow, se afla si nevoia de sex. Doar ca femeile au o alta scara a valorilor. Pentru ele nevoia de sex a celeilatlte jumatati a populatiei cea mai importanta nevoie. In competitiile inter-feminine, cu cat o femeie este mai frumoasa si mai dorita, cu atat ea este clasata mai sus in topuri. Pentru a-si putea atinge statutul social inalt, femeile se folosesc de diverse tertipuri, cum ar fi sutienul cu push-up, silicoanele, colantii luciosi prin care se intrevad bucile, parul blond, rujul si parfumul afrodisiac.

Mai nou, de cand au intrat in era digitala, femeile au descoperit ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, motiv pentru care internetul a devenit populat cu poze sexy, eventual imbunatatite cu ajutorul programelor gen Phtotoshop, de care femeile sunt foarte mandre. Sunt mandre pentru ca in retelele sociale ale cocalarilor, manelistilor si pitzipoancelor, cu cat o femeie are mai multe comentarii la o fotografie, cu atat valoarea ei pe scara sociala a pitzipoancelor e mai mare.

Este recunoscut faptul ca daca cu inteligenta nu poate iesi in evidenta, cu frumusetea are o problema pentru ca mama a fatat-o stramba, atunci singurul lucru pe care il mai are la indemana e disponibilitatea la sex. Femeile care fac casual-sex spera din suflet ca a doua zi barbatul isi va aminti numele ei si o va suna. Daca nu pentru inteligenta, farmec sau frumusete, macar pentru inca un blowjob ca cel din seara precedenta.

Mie unul imi plac femeile cu disponibilitate mare la sex. Le iubesc. Sunt exact genul meu de femei. Pentru mine o lume perfecta e cea in care toate femeile intre 18 si 25 de ani ar avea target lunar sa faca sex cu minim 15 necunoscuti. Poate daca strang suficiente semnaturi o sa reusesc sa fac un proiect de lege.

O zi buna, natiune invizibila!

Niciun comentariu: