luni, aprilie 26, 2010

Half past

Cred ca meseria la care ar putea fi incadrate in cartea de munca pitipoancele de mall e blow-jobista. E jobul lor. Blow-jobul. Si vine cu un pachet de compensatii si beneficii mai tare decat multe alte joburi de pe planeta.

Un lucru detestabil pe lumea asta sunt femeile care nu inteleg ca sexul e sex si dragostea e dragoste. Bine ca astea sunt din ce in ce mai rare, pentru ca altfe as fi avut o problema.

In schimb pe cele care nu sesizeaza diferenta dintre a face sex si a face dragoste le detest. Sunt gagicile alea pe care le-ai futut la un moment dat fiind prea plictisit de laba, sau pentru ca din cauza bauturii si a fumului dens ti s-a parut a fi mai sexy decat in realitate. Sau poate pentru ca, hai sa recunoastem, trebuia sa mai cresti numarul femeilor le-ai punctat. Nu de alta dar ti-era deja jena ca de fiecare data cand baietii mai povesteau ce gagica au mai ars si ce sex fantastic au facut noaptea trecuta, tu sa inghiti in sec ca un ratat. Si te-ai gandit ca una in plus nu strica, indiferent de nr. kilogramelor sau firelor de par facial.

Ei bine, gagicile respective, nu inteleg ca a fost doar o placere, o nevoie carnala a barbatului. Ele cred ca din momentul in care le-ai miruit cu smecleu pe moaca inseamna ca o sa faci asta pentru restul zilelor. Hey! Trezirea! Femei care va futeti la prima intalnire! Daca faceti asta, se cheama sex, indiferent de cat de metafizic poate fi. Si credeti-ma cu mine chiar e metafizic. Nu va mai asteptati sa va sun! Multumiti-va cu atat, in alte circumstante, nici macar asta nu se intampla. Nu de alta, dar eu am alergie la femei proaste si la curve. Imi plac, dar doar pentru o seara. Apoi apas direct pe Eject.

Get over it!

Un comentariu:

Nimeni spunea...

Sa stii ca si femeile gandesc la fel, au aceleasi alergii, ba mai multe chiar =)).