joi, aprilie 22, 2010

Putina istorie, analiza cuantitativa

Cel mai rău lucru pe care poți sa-l faci atunci când ai o rana pe care deja ai jupuit-o de nenumărate ori e ca atunci când aproape se vindeca sa torni putina sare de lămâie pe ea. Ouch! Invizibilele răni din suflet sunt cele mai periculoase din acest punct de vedere, pentru ca niciodată nu știi ce anume poate constitui sarea de lămâie care îți va reaminti de durerea din trecut. Aceeași forma a sânilor, un gest, o vorba, un parfum.
Nu ți s-a întâmplat niciodată sa simți un miros și sa-ți aduci aminte instant de o persoana care avea același gusturi la parfumuri, dar o proasta intuiție feminina care a făcut-o mai mult sa piardă decât sa câștige în viata?

Femeile sunt oameni! Pe bune, nici eu n-am crezut asta pana când savanții nu au demonstrat ca folosirea tatelor din dotare pentru o mai buna favorizare în raportul cu șeful este o clara dovada a inteligentei.

Deoarece femeile sunt oameni, au aceleași nevoi pe care orice om le are. La baza piramidei lui Maslow, se afla și nevoia de sex. Doar ca femeile au o alta scara a valorilor. Pentru ele nevoia de sex a celeilalte jumătăți a populației cea mai importanta nevoie. In competițiile inter-feminine, cu cât o femeie este mai frumoasa și mai dorita, cu atât ea este clasata mai sus în topuri. Pentru a-și putea atinge statutul social înalt, femeile se folosesc de diverse tertipuri, cum ar fi sutienul cu push-up, silicoanele, colanții lucioși prin care se întrevăd bucile, parul blond, rujul și parfumul afrodiziac.

Mai nou, de când au intrat în era digitala, femeile au descoperit ca o fotografie face cât o mie de cuvinte, motiv pentru care internetul a devenit populat cu poze sexy, eventual îmbunătățite cu ajutorul programelor gen Phtotoshop, de care femeile sunt foarte mandre. Sunt mandre pentru ca în rețelele sociale ale cocalarilor, manelistilor și pitzipoancelor, cu cât o femeie are mai multe comentarii la o fotografie, cu atât valoarea ei pe scara sociala a pitzipoancelor e mai mare.

Este recunoscut faptul ca dacă cu inteligenta nu poate ieși în evidenta, cu frumusețea are o problema pentru ca mama a fătat-o strâmbă, atunci singurul lucru pe care îl mai are la îndemână e disponibilitatea la sex. Femeile care fac casual-sex spera din suflet ca a doua zi bărbatul își va aminti numele ei și o va suna. Daca nu pentru inteligenta, farmec sau frumusețe, măcar pentru încă un blowjob ca cel din seara precedenta.

Mie unul îmi plac femeile cu disponibilitate mare la sex. Le iubesc. Sunt exact genul meu de femei. Pentru mine o lume perfecta e cea în care toate femeile intre 18 și 25 de ani ar avea target lunar sa facă sex cu minim 15 necunoscuți. Poate dacă strâng suficiente semnături o sa reușesc sa fac un proiect de lege.

O zi buna, națiune invizibila!

Niciun comentariu: