duminică, ianuarie 25, 2009

Epidemic

In Italia s-a declansat o noua epidemie, de data asta de violuri. Adica romanshii nostri plecati de pe plaiurile mioritice sa faca un ban "cinstit" au dus cu ei o boala romaneasca din tzara si au reusit sa molipseasca si pe imaculatzii tineri italieni. "Intelectualii" nostri plecati pe dincolo la aprofundare de studii s-au apucat sa ia femeile italiene cu japca, ca deh, asa e datina in Romania noastra primitiva. Numai ca in Romania datina e putin diferita : nu se face mare valva pe tema asta, scena se consuma, fata pleaca multumita ca nu a patit mai rau hotarata sa nu mai spuna la nimeni ce s-a intamplat, "academicianul" , cu un aer de autosatisfactie si mare performer isi admira barbatzia in oglinda pe acorduri de Guta si a doua zi totul e uitat. Adica cam ca gagiul de mai jos:







































Pai ce faceti italiencelor? Voi nu cunoasteti obiceiurile romanesti? Nu respectati partea voastra ? V-ati apucat acum sa dati cu papagalul la carabinieri? Pai nu-i frumos asa dragelor...


In alta ordine de idei, azi e duminica. Ziua in care tot omul trebuie sa se odihneasca. Maine natziunea incepe o noua saptamana de agitatie, munca, scoala, tzepe, shpaga, etc. Aoleu e duminica!? Asa repede? pai parca aseara era vineri... off la naiba !

Niciun comentariu: