joi, ianuarie 29, 2009

Imbatranim. Toti. De multe ori ma uit la oamenii din jurul meu, toti tineri si incerc sa-mi imaginez cum o sa arate peste vreo 30 de ani. Ce fata o sa aibe? Cum poate sa se transforme o pitzipoanca buna intr-o baba buhaita?

Faceti urmatorul mic exercitiu de imaginatie. Alegeti un prieten la intamplare si imaginati-vi-l batran, buhait, cu par alb si baston. Ce fatza o sa aiba? O sa poarte ochelari? O sa fie o batranica rea de care fug toti? O sa ajunga ca baba de deasupra? Dar tu cum o sa fii. Te-ai imaginat vreodata uitandu-te in oglinda? Cum o sa arati? Nu cati bani sau copii o sa ai, nu ceea ce ai realizat. Pur si simplu cum o sa arati. Ce freza o sa ai? O sa fii fericit? O sa ai o nevasta pe care la un moment dat ai iubit-o? O sa fii implinit? Ce inseamna implinirea?

Cum zilele si noptile au inceput sa se succeada din ce in ce mai des, realizez ca parca timpul trece repede pe langa mine. M-am trezit la douazeci si-un pic de ani ca parca a trecut repede copilaria. Am ajuns mare. Si nu stiu incotro ma indrept, asta e cel mai trist.

Good night, natziune invizibila (ms pentru piesa, roxi).

Niciun comentariu: