sâmbătă, ianuarie 31, 2009

Cu mustata in shaorma

Intro:
Un cocalar invita o printesa la intalnire, la o shaorma pe coltz. Ea isi ia una mica fara maioneza si el una mare cu de toate, fara ceapa. Asezandu-se la masa, cocalarul incepu sa-i vorbeasca printesei despre femei:


Urasc parul la femei. Par pe picioare, pe maini, la subbrat(ihhh), pe burta, pe spate,pubian, etc.
Dar cel mai mult il urasc pe cel de pe fatza. Mi-e efectiv scarba de mustatza unei femei. Nu stiu de ce dar privirea mereu imi cade pe buza de sus. Nu pot sa ma uit la o tipa in ochi fara sa stiu ca e perfect epilata la mustata. Unora le cade privirea pe sanii unei femei, altii se uita la fund, picioare, whatever. Eu ma uit sa nu aiba mustata. Mi-e scarba sa ma sarut cu o fata cu mustata evidenta. Nu conteaza ca blonda(mustata) sau ca sunt doar 2-3 fire, mi se pare nefeminin, daca mi-e permis termenul, ca o fata sa aiba mustata. Nu pot sa ma sarut cu o fata cu par pe buza de sus pentru ca imi imaginez mereu ca e barbat (IHHH!!!). Am avut o perioada in care eram maniac. Eram cu o fosta prietena si mergand pe strada la plimbare mereu ii aratam fete cu mustata "uite, oana, aia are mustata!" sau "vai dar aia cand se se face cu o tona de ruj, nu vede ca are mustata? nu ii e greu sa nu dea cu rujul pe langa, sa-si coloreze si varfurile mustatii din gresala?". O innebunisem si pe ea, imi arata pitzipoance bune pe strada ca sa vada ce parere am. "E buna gagica, dar pacat ca nu se uita cat e de paroasa". Nu ma intelegeti gresit, poate nu stiu eu sa ma fac inteles. Nu e vorba de o mustata neagra, paroasa, paienjenoasa, ca de barbat. E vorba de mustacioara aia finutza, blondutza, firicelele alea invizibile, aproape inexistente pe care le au femeile. NU LE SUPORT. Exista saloane, benzi depilatoare pt mustata, pensete, etc. Nu suport mustata la femei. O caut cu privirea, o urasc, imi provoaca scarba.
Cel mai mult urasc vacile alea de 40 de ani care taie bilete la CFR, care isi rujeaza buzele si au mustata neagra deasupra. Alea nu fac nici un efort sa o ascunda. Rujul ala nu le scoate buzele batrane in evidenta, le scoate mustata. Cand aveam 14 ani am vazut o femeie cu mustata mai mare ca a mea. La varsta aia se pot crea traume care nu o sa se vindece niciodata :)))

Intermezzo: Printesa ridica nasul din shaorma la un moment dat:da-mi si mie o gura dintr-a ta, sa vad cum e! Conformandu-se, cocalarul ii da o gura de shaorma dupa care continua povestea:

O alta chestie care nu imi place la femei e mirosul de transpiratie. Cred ca e o problema de compatibilitate. Adica, normal toata lumea transpira, mai ales cand face sex :D. Dar daca mirosul de transpiratie al partenerei nu te deranjeaza inseamna ca puteti sa faceti si a 2-a oara fara probleme. Aici nu e vorba de cu cat de multe creme te dai, ce antiperspirant folosesti, etc. Oricum mirosul tau va iesi la suprafata(asta pt ca cu mine o partida de sex dureaza destul de mult :P). Daca miroshi a vaca, i'm sorry, nu suntem compatibili, eu sunt porc. Cam greu sa fie compatibili o vaca cu un porc, nu? Dincolo de aspectul hilar al situatiei, la mijloc e ceva adevar. Citez :
"Transpiratia trupului uman (atunci cand sunt respectate regulile elementare de igiena) este cel mai puternic afrodiziac dintre toate secretiile organice. Feromonii sunt mesagerii chimici care influenteaza receptivitatea sexuala, dorinta, nivelul sexual, fecunditatea, maturitatea, agresivitatea sau docilitatea precum si emotiile cele mai profunde. Desi aparent sunt imperceptibili, atunci cand barbatul emana un "parfum", ca reactie, femeia indragostita de el va produce si ea un "parfum" ce corespunde acestui "apel" al feromonilor. Acestia sunt atat de puternici in subconstient incat o persoana va putea recunoaste, cu ochii inchisi, un obiect impregnat cu mirosul pielii partenerului. Multi indragostiti chiar renunta deseori la dus dupa ce fac dragoste, tocmai pentru a pastra pastra pe propriul trup parfumul fiintei iubite."

Bai, poate am eu mirosul prea fin, dar nu de putine ori am primit cate un "damf"(dupa ce faceam sex, bineinteles, sa nu credeti ca umblu cu nespalate) de la cele mai fitzoase pitzipoance, alea care se dau numai cu parfumuri gen channel sau ies in oras cu tine doar daca le duci la mall. Mirosul personal al femeilor ma uimeste mereu, in sensul negativ. Cica dieta influenteaza mult acest miros. Asa ca dragelor, aveti grija ce bagati in gura.

Stau si ma gandesc asa... femeile chiar sunt niste fiinte atat de naspa incat au nevoie sa faca 2 dusuri zilnic, sa se dea cu tone de parfum, sa isi epileze parul de peste tot, sa se tencuiasca pe fatza cu un kil de fard, sa isi lungeasca unghiile, sa isi bronzeze pielea, sa se uleiasca, sa isi puna masca de par, de fatza, sa se dea cu rimmel la ochi, sa isi ascunda negrul de sub unghii cu oja, sa isi dea cu ruj pe buze, sa isi lungeasca picioarele cu tocuri, doar pentru ca unul sa o duca pana la pat, sa nu ii fie scarba de ea? WTF? Toata masca asta pe care si-o creeaza dragele de ele le permite sa isi ascunda tona de defecte si apoi multe dintre ele incep sa capete fitze si pretentii de pitzipoanca.

Outro :

La un moment dat, printesa zice: "gata draga, am terminat, hai sa mergem! data viitoare imi iau si eu cu maioneza ca imi place"

4 comentarii:

Anonim spunea...

o singura intrebare: tu cand le arzi, nu te uiti cat de tare le-a ars solaru` inaintea ta?

BGD spunea...

@alba-ca-zapada : ma uit ca nu le iau legat la oki...dar ce relevantza are asta? important e sa nu aiba mustatza

Madalin PLASTOI spunea...

imi place blogul. la mai multe

BGD spunea...

@alba-ca-zapada(completare): oricum unde le ard eu nu le arde soarele niciodata ;)
@Madalin PLASTOI: multumesc, moshule