luni, ianuarie 26, 2009

O chestie importanta

De cate ori nu simti nevoia sa fii important? Sa stii ca faci un lucru important pentru tine si pentru ceilalti? Sa fii apreciat pe masura? Sa crezi ca in jurul tau se invarte lumea, ca tu esti miezul. Ca ai o gramada de prieteni care te vad o persoana importanta. Ca tu ai o influenta in viata cuiva. Ca ai schimbat viata cuiva in bine. Ca pui umarul la dezvoltarea omenirii prin crearea de chestii ingenioase pentru urmatoarele generatii de automobile(e o chestie personala aici). Sa te simti important pentru o anumita persoana. Sa crezi ca se gandeste la tine la fel de mult cum te gandesti si tu la ea. Ca va acordati aceeasi importanta.

Fratzioare, asculta-ma bine: TU NU CONTEZI! Esti un nimeni. Nu reprezinti nimic pentru nimeni. Esti o scanteie in universul asta in care astazi existi si maine esti uitat(la alta scara temporala, desigur). O anecdota in gura unor prieteni in jurul unei mese sorbind din cafea. Un apel de telefon cand se iveste o problema pe care ai putea sa o rezolvi. Un "yes man" ascultand la problemele altora care iti par brusc mai importante decat ale tale pentru ca timp de o secunda mintea ta uita de ele. Esti doar o amintire pentru o fata. Un gand in mintea alteia.

Esti important? Scrie-ti numele pe Google, apasa Enter si o sa afli cat de important esti. Imagineaza-te intr-o situatie inimaginabil de dificila sa vezi cine e alaturi de tine. Sper sa nu ajungi in acea situatie pentru ca o sa ai o mare dezamagire.

> ESTI O MINCIUNA, prietene !!! O rotita intr-un angrenaj asupra caruia tu nu ai nici un fel de control. Faci ce vor altii, te imbraci cum vezi la altii, mananci ce mananca altii, citesti ce citesc altii, vorbesti cum vorbesc altii. Mergi la facultate pentru ca e la moda. Mergi in club pentru ca e trendy. Fumezi tzigari subtiri pentru ca e de fitze. CE ANUME FACI TU DE ESTI ATAT DE SPECIAL, DE IMPORTANT? faci doar ce vezi la altii, conferentiare.

Adevarul este ca toti vrem sa fim importanti. Unii chiar credem ca suntem. Dar stati "flexati", prieteni. Va veni un moment in viata fiecaruia dintre voi cand o sa va loviti cu capul de neimportanta voastra.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Te contrazic...
Fiecare stie k e important pentru alte persoane: parintii stiu ca sunt importanti pentru copiii lor, pentru ca trebuie sa le fie exemplu, copiii la randul lor stiu ca sunt importanti pentru parinti : stiu ca viata parintilor nu ar fi la fel fara prezenta copiilor in ea...
In orice relatie fiecare partener e important pentru celalalt. Isi acorda atentie unul altuia, isi transmit sentimente, se manifesta dependent unul de altul, sunt importanti.
Nu trebuie neaparat sa stii tu despre tine ca esti important si mai mult decat atat, ce treaba are google cu faptul ca esti important? Asa ne masuram acum? in aparitii pe google?
Cred ca cine nu se crede important de fapt stie ca e foarte important pentru anumite persoane si ii e teama de aprecierea primita... e singura explicatie logica la care ma pot gandi.
Cred ca daca nu ne-am considera importanti, ar urma sa ne taiem venele..."fa-o linistit, nimeni nu te iubeste".

BGD spunea...

Poti sa ma contrazici cat vrei, viziunea ta e direct dependenta de idealurile tale. Daca tu esti multumita cu ceea ce ai, atunci probabil importanta pe care ti-o acorda familia ti-e suficienta. Ma bucur pentru tine.

Anonim spunea...

Nu are nicio treaba cu faptul ca sunt sau nu multumita cu ce am! E oare cineva multumit cu ce are? nu toti ne dorim mai mult? si nu e vorba doar de familie aici...
Nvm,n-ai inteles nimic :)

BGD spunea...

Intr-adevar, nu am inteles nimic.

Anonim spunea...

oo da

Anonim spunea...

pfffffffff....e o prostie...normal ca iti doresti sa fii important..da io cred ca mai toti isi doresc sa fie importanti in ochii celor care sunt importanti pentru ei...si nu vad ce e rau in asta...