duminică, mai 17, 2009

Cum poți sa stai capra original

In timp de criza, lumea devine disperata, perspectivele sumbre deprima și depresează pulimea. Asa ca eu, mega-cunoscătorul și mega-profesorul BGD am venit cu o soluție pe care am cercetat-o în amănunt. Soluția e naturala, vine din observarea naturii și mai ales a naturii umane. Este vorba de adoptarea statutului de capra. Capra întotdeauna trece cu bine criza. Daca ești berbec și te dai cu capul de pereți nu rezolvi nimic. Ca sa treci cu bine peste obstacole, trebuie sa stai capra. A sta capra înseamna a sta cuminte și a înghiți tot ce ți se înfige în cur.

Capra de serviciu : Ai un patron de cacao care te plătește mai rar decât îți vine apa calda? Pai inconștient ești capra. Ai un loc unde mergi sa-ti faci treaba, patronul te vrăjește cu zăhărelul și tu ca o capra cuminte aștepți ziua de salariu. Ba mai mergi și sambetele la munca ca sa demonstrezi ce capra cuminte ești tu.

Capra de coltul străzii : Ești un papagal pampalau care a făcut mereu ce i-au spus alții? Tu ești capra nativ, începând cu clasa a 4-a când colegul iți lua banii de pachețel, când își ștergea mucii cu cămașa ta, când iți dădea câte un șut în fund sa nu uiți cât de capra ești. Acum în timp de criza, acești caprosi de coltul străzii, contrar numelui, nu stau în coltul străzii. Pentru ei, criza nu e nici o problema, probabil au un loc de munca decent, unde poziția capra îl avantajaza evident, la fel ca și limba din fundul șefului. "Coltul străzii" e doar un loc în care respectivul ar putea la fel de liniștit sa cante la acordeon, fiind la fel de capra.

Capra de companie: Capra de companie e mereu în criza. Capra de companie trebuie sa fie mereu in compania cuiva. Nu poate sa stea fără companie mai mult de câteva zile. Caprele de companie sunt la tot pasul, deghizate în femei. Fiind atat de multe, deseori caprele de companie ajung în conflict. Atunci capra cuminte se transforma într-o acerba protectoare a teritoriului ei marcat cu par prin baie. O capra de companie mereu știe când un fir de par nu ii apartine sau când un parfum nu el al ei.

Capra politician : Caprele politicieni sunt acei deontologi semidocți, care răspund calm, liniștit la orice kkt pe care i l-ai arunca în cap. E genul de capra care la afirmația "Aseară am făcut sex cu ma-ta", ar răspunde liniștit "Înțeleg. Si ce putem face noi pentru dvs ?". Caprele politicieni nu sunt în politica, contrar numelui. Au profesii cât se poate de normale, cum ar fi psiholog, medic, bancher, polițist, samd.

La scrierea acestui blog nu a fost rănit nici un animal, doar câteva capre. Capra este un animal domestic, întâlnit în curțile fiecăruia.

Niciun comentariu: