sâmbătă, mai 30, 2009

Here we go again

Motto: "Sper să dea un autobuz peste pisica ta"


Piţipoance. Le vezi peste tot, cu falsuri, cu tupeu și cu atitudine. Ceea ce voi nu știți e ca piţipoancele nu au ajuns brusc la 20 de ani asa. Ca sa ajungă pitipoanca, o femeie trece prin mai multe transformări de-a lungul existentei sale.

1) O pitipoanca nu devine pitipoanca fără un bagaj genetic asemanator. Prin urmare, mamicutza fetei nu e ușă de biserica, e o măritată pe interes, e o întreținută, un obiect sexual în mâinile cui trebuie. Nu are prea multa minte, nu își dorește prea mult de la viata, e mulțumită ca și-a găsit un cuibușor cald, un soț care e plecat 3 săptămâni pe luna, și un amant cu minim 10 ani mai tânăr. Mamele pitipoance știu ca își vor transmite trăsăturile urmașilor, asa ca în nici un caz nu doresc sa aibă fetite.

2) Naștere și primii 3 ani. Dupa ce o pitipoanca vine în lumea asta, prima poziție pe care o adopta este bineînțeles poziția crăcănată. Poziția crăcănată o păstrează pana când, învingându-și teama de gravitație, învață mersul în 4 labe și implicit poziția care o va consacra mai apoi. O pitipoanca va prefera întotdeauna sa tina suzeta în gura pana aproape de limita celor 3 ani. Primul cuvânt al unei mini-pitipoance e "tati", "papi", etc. Următorul e "vreau". Toata lumea o pupa, o lauda, se joaca cu ea, "vai ce frumoasa e micuța", "vai ce dulce e", "uite ce frumos tine suzeta", etc.

3) 4-9 ani. Perioada asta e determinanta in viata unei pitipoance. In timpul anilor cei mai frumoși din viata, o viitoare pitipoanca va descoperi lumea înconjurătoare, va descoperi diferențele fundamentale dintre ea și un baietzel, cum ar fi faptul ca el are putza, are forță mai mare, dar ca e mai puțin isteț și ușor influențabil cu un zâmbet bine plasat.

4) 10-16 ani. E o perioada de rătăcire în viata unei pitipoance. Mai întâi e derutata pentru ca ii cresc sanii, are menstruație, ii cresc coșuri pe frunte. E perioada primilor prieteni, de obicei baieti mai mari, hip-hopsteri, tipi duri, prosti și fără bani. In scurt timp, o pitipoanca va realiza ca este mai presus de atât, pe la 15 ani va avea pretenții mai mari. Va descoperi ca dragostea de adolescent trebuie sa treacă prin stomac. In plan vestimentar și comportamental, pitzi o sa se familiarizeze cu sutienele push-up, tanga, muian roz, tocuri si alte falseturi. Nu lipsesc pozele în oglinda, în general cât mai dezbrăcate. Majoritatea pitzipoancelor au prima experiență sexuala în perioada asta. E perioada de gratie a internetului, mirc, hi5, mess, etc.

5)17-19 ani. Nu mai e mult și pitzi o sa fie desăvârșită. Deja o pitzi și-a dat seama ca în BMW totul capătă alt sens. Spațiul și timpul se contracta, în mintea ei infloresc ideile geniale ca având o minunatzie intre picioare poate sa aibă tot confortul fără nici un efort. O sa-și vopsească parul blond, o sa meargă la solar, o sa se machieze strident și o sa-ți ia țoale care sa-i scoată în evidenta cât mai mult corpul full option. Clubul e locul preferat de manifestare a talentelor.

6)20 de ani. Deja sătulă de viata de noapte, cocalari, sex, și pentru ca deja e un mare pericol ca toata frumusețea ei sa fie afectata de zecile de substanțe cu care își tratează fiecare bucățică de corp, o pitipoanca încearcă sa-și găsească o relație mai stabila pana nu e prea târziu. Din fericire, majoritatea pitipoancelor își găsesc sponsorul relativ ușor.

De aici și pana la cariera de animatoare, model pt revistele de masturbare sau alte apogeuri visate de pitzipoance nu e decât un mic pas.

Niciun comentariu: