miercuri, august 19, 2009

Fara motiv

Textul de mai jos este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice referire la jegul autorului va fi pedepsita prin mijloace specifice.

Pentru fetele „destepte” care isi joaca iubitii pe degete. Meritati un Oscar pt cat de bine jucati.

Femeile au o arma teribila la indemana. Plansul. Plansul a fost descoperit de femei incepand cu inceputul inceputurilor. Dupa ce Adam si Eva au fost izgnoniti din Rai, bineinteles din vina ei, Eva a inceput sa planga ca sa nu-si ia omorul de la Adam. Apoi descendentele de sex feminin, au descoperit ca cu ajutorul plansului pot sa beneficieze de mila unui barbat. „Plm, e femeie, uite plange, e foarte trist, ceva serios i s-a intamplat, hai sa mergem sa o intrebam ce are, poate o putem ajuta cu ceva”. GRESIT! Noi barbatii asociem plansul cu durerea. Gresit. Cand vezi o femeie ca plange, iti imaginezi ca vezi un barbat plangand, deci ceva foarte grav s-a intamplat. Cand vezi o femeie ca plange, nu te duce sa o intrebi ce are. Du-te si asigura-te ca o doare, eventual mai plezneste-o putin sa aiba un motiv serios de mictiune faciala.

Serios acum, femeile plang din orice. Daca moare Jose Armando uda covorul. Daca s-a urcat pisica in pom, se pune in cur si plange. Daca nu ii place cum a tuns-o idioata aia de la salon, suna pe toate prietenele si plange o jumatate de ora in oglinda. Femeile plang din obisnuinta, e ceva la fel de normal la ele ca si mimarea orgazmului. O femeie poate sa planga din senin. Daca se concentreaza suficient de tare, poate sa planga. Am vazut asta. Bocitoarele practica asta. Muistele profesioniste practica asta. Serios. Ce e mai excitant pentru un barbat decat sa o vezi in genunchi, suspinand si manevrand cu limba in timp ce se uita la tine in sus cu ochii mari si rujul si rimelul peste tot ?

Ele folosesc plansul pe post de arma psihologica. Un exemplu? A comis-o. A uitat sa-ti calce camasa. Nu ai nici un motiv intemeiat sa nu-i arzi o palma. Ea stie asta. Se concentreaza si cateva lacrimi incep sa-i siroiasca pe fata. Apoi cu ochii mari si umezi, cum sa n-o ierti ? E ca si cum l-ai prinde pe copilul lu` vecinu` care tocmai iti inteapa roata si la auzul tau rastindu-te plange in hohote de frica consecintelor. In momentul cand deja plange n-are sens sa-l mai pocnesti cu ciocul pantofului. Plm, ala era motivul pentru care i-ai fi tras un sut a la Mutu: sa-l vezi plangand. Dar daca deja plange de ce sa-i mai dai, nu? Asa si cu femeile. Din momentul cand o comit, incep sa planga, stiind ca iertarea va veni. Barbatii au intoleranta la plans. Unii oameni au intoleranta lactica, dar barbatii au intoleranta la plans, durere, sange, etc. Plm, femeile sunt obisnuite cu durerea, nu le sperie o noua gaura in ureche, nu le sperie o dezvirginare dureroasa. Au ciclu cu dureri in fiecare luna. Natura le-a inzestrat cu plans si durere ca sa le antreneze pentru fatare. De aia barbatii sunt asa de sensibili la plans. Se gandesc ca e pe cale sa nasca. Nimic mai fals. E O ARMA PSIHOLOGICA. Cand vezi o femeie plangand si nu vezi umflaturi, vanatai sau sange, e clar...se preface. N-o doare nimic. Feministele or sa zica ca o doare sufletul. Just. Dar sincer acum, daca te doare sufletul, de ce nu faci ce am facut si eu? Te tarasti in coltul tau, sub patura, pui capul in palme si ii dai drumul. Te arde sufletul ? Pot sa inteleg plansul asta, pentru ca si eu l-am avut. Nimic nu stinge mai bine focul din suflet decat niste lacrimi de crocodil. Cel putin pe moment. Dar nu fa asta in vazul lumii. Nu e nici o mandrie ca te doare. Nu e nimic nobil in asta. Dar PR-ul femeilor lucreaza invers. Daca le-a iesit un cos pe frunte, toata lumea trebuie sa stie. Daca si-a luat o pereche de pantofi, toata lumea trebuie sa stie. Daca iubitul a facut-o sa planga...TOATA LUMEA TREBUIE SA STIE. Evident, daca ea plange, el e vinovatul. Nu conteaza ca a aflat ca il insela si i-a dat papucii. Ea plange, tot el e vinovat. Trebuie sa fi facut el ceva care sa o impinga la inselat. PR-ul feminin a inventat si plansul psihologic. Plansul deschide usi, deschide portofele si usi de masina, plansul te scoate din cacat mai ceva decat Superman. Pt aia de au auzit de Mortal Kombat...plansul e fatalitate.

Apropo de treaba cu despartirile. Nu o sa auzi niciodata o femeie zicand ca a gresit cu ceva. Ele saracele sunt incocente. Mereu barbatii sunt niste porci, de aia se termina relatiile. Sunt niste idioti, ele sunt imaculate. Hai serios ? Mergeti in lumea voastra imaculata si muriti de foame acolo unde nu s-a inventat D&G si Armani, bocitoarelor.

Niciun comentariu: