luni, august 31, 2009

Lantul salbaticiunilor

E super tare sa n-ai serviciu. Sa fi mostenit lantul hotelier Hilton. Sa fi muncit taticul cat pentru inca 3 generatii de acum inainte si tu sa nu ai alta responsabilitate decat cheltuiala averii. Mi-am dat seama de chestia asta cat am fost in concediu, cand ma trezeam la 13, ma scarpinam la coae si ma culcam la loc. Sa n-ai serviciu e cel mai tare lucru din lume pentru ca nu ai nici o responsabilitate. Totul e la dispozitia ta, ai tot timpul din lume sa faci ce ti-ai propus. Cand ai atata timp liber la dispozitie, orice lucru marunt devine o povara. De exemplu, daca trebuie sa-ti platesti telefonul o sa lasi chestia asta pentru ziua de scadenta doar pentru ca ai avut atata timp incat nu ai avut nici un stress. Oamenii astia ajung sa traiasca mai mult, au tenul mai frumos, traiesc fericiti in ignoranta lor. Daca esti prost esti mereu multumit si fericit cu statutul tau, tu nu trebuie sa faci nimic decat sa respiri aerul jegos de oras si sa produci umbra degeaba.

Ce am exprimat mai sus e un exemplu de gandire cocalareasca, de om ratat care o sa ajunga sa isi streseze neuronul la maxim cand ma-sa nu o sa-l mai poata sustine din pensie. Atunci va incepe sa lucreze, si va avea ca sef un tip la jumatea varstei lui, dar care nu a ratat startul in viata. Va fi un nefericit, nu va realiza nimic maret in viata, va trai in mediocritate si culmea...pentru ca e prost va fi fericit asa.

Io sunt un tip mai activ asa, si daca imi trece juma` de zi in care sa stau sa transpir intre 4 pereti uitandu-ma la TV, o iau razna. Eram nefericit ca nu aveam banii mei si daca vroiam o guma orbit trebuia sa cer bani la mama. Pentru ambitia si obrazul meu, asta reprezinta cel mai greu lucru. Nu stiu daca voi putea vreodata sa le rasplatesc parintilor ce au facut pentru mine. Nu le-am aratat niciodata aprecierea, dar sunt constient de tot, doar nu sunt ignorant.

Cea mai tare meserie din lume e pornstar. A fi pornstar e visul oricarui barbat. Sa ajungi seara obosit acasa, sa te intampine sotia, sa-i povestesti ziua ta:

- Am avut o zi grea la birou azi, draga mea. Am fost stresat toata ziua. Stii ca regizorul ne tot bate la cap sa terminam filmarea la noua productie, nu ? De dimineata ne-am apucat de treaba. Am inceput noi in forta, am facut un dus, am pus fetele la clismat, am trecut si de partea de machiaj, si apoi am inceput sa filmam. Si cum ne-am apucat noi de treaba, la un moment dat in timp ce i-o trageam intr-o pozitie ciudata, lui Nancy i s-a facut rau si a inceput sa borasca prin platou. Regizorul urla disperat "taiati !!", Veronica murea de ras si de atata ras a inceput sa se bese, pt ca Mike i-o tragea deja la scorbura de vreo 10 minute si ii largise anusul ca galeata. Ei, si de la basinile Veronicai, toata lumea a inceput sa rada mai tare in timp ce Nancy isi varsa stomacul pe jos. Si aici sa vezi ce tare. Cum stateam eu asa cu inelarul in fundul ei si cu batzul adanc infipt, am inceput sa simt contractiile de la borala. Vai scumpo, stii ce tare era? Am inceput sa o futez mai tare si m-am terminat in 30 de secunde. Si atnunci mi-a venit fabuloasa idee. Stii cand iti ziceam ca nu mai am chef sa facem sex pentru ca asta fac toata ziua la lucru si deja sunt satul ? Mi-am dat seama cum sa reinviem focul dintre noi. Ce ai zice tu daca in timp ce ti-o trag iti bagi 2 degete pe gat ?

Pornstar e cool. Nevasta nu are ce sa-ti reproseze, tu futi ca disperatul tot ce prinzi, iti satisfaci toate fanteziile si mai esti si platit pentru asta. Ce poate fi mai tare ?

Poate doar rockstar. Pornstar si rockstar, una din ele. Totusi mie mi-ar placea mai tare sa fiu rockstar. De ce rockstar? Pentru ca nu trebuie sa ma filmeze nimeni in timp ce ma futez. Am oroare de public, nu imi plac spatiile publice. Ca sa nu intelegeti gresit, nu am putza mica, asta o pot confirma toate fetele care au dormit in patul meu. Cred ca mi-am gresit profesia. Rockstar era fix pe placul meu. Imi puneam in valoare talentul artistic incontestabil, aveam notorietate, fetele faceau coada la usa mea ca sa imi atinga batzul. Lumea ma iubea, banii veneau ca pe Dunare, mama mergea la piata cu X6, sotia mea aparea pe sticla si prin reviste prin interviuri despre cat de grozav e sa fi sotie de rockstar. Singurul inconvenient era programul. Nu as fi avut program. Nu cred ca as fi putut sa fac ceva 3 luni si apoi 6 luni sa nu fac nimic. Imi place sa am efortul distribuit, nu anapoda.

Daca esti pornstar, lumea te catalogheaza drept prost. Ma-ta nu se poate lauda cu fiul ei. Dar sa fi rockstar? Pai esti un geniu, coae. Esti inventatorul cantatului stand in cap. Ai spart toate topurile, te afisezi cu toate vedetele. Mickey Mouse ar vrea sa ii dai autograf pe tampla. Toate pustoaicele de 14 ani umbla cu dejtu` pe la scorbura pe piesele tale gandindu-se ca faceti sex pe plaja din Laguna Albastra.

M-am razgandit. Rockstar e cel mai cul.

Niciun comentariu: