joi, august 13, 2009

Hai PA

"Dedicata aproape tuturor fostelor..."

Bai nush cum sunteți voi dar când vine vorba de relații sunt expert. Adică am avut tot soiul de relații, de la alea de 3 ore(fara sex) pana la relații de 5 ani, deci am atâtea cunostințe încât pot sa-mi dau doctoratul din asa ceva. Relațiile sunt simple, nu e mare filosofie, am mai încercat sa explic în episoadele anterioare din Iubire și dezgust despre o poveste simpla dar cuprinzătoare. Filmul încă nu e gata, pentru ca acum fac la el, dar imediat ce o sa am amănunte ce merita menționată o sa revin cu blognovela.

Având eu atâta experiență în relații, pot sa zic ca deși relațiile se încadrează în niște stereotipuri, despărțirile nu împărtășesc aceleași caracteristici. O despărțire nu seamănă niciodată cu cealaltă. Mai ales dacă tu ești în postura celui care si-a luat papucii si a plecat la plaja. Atunci stai ca prostul în ploaie și te întrebi cu ce ești vinovat tu? De fapt problema nu se pune asa. Asta e marele păcat al tuturor celor care-si iau papucii. Încearcă sa își însușească vina. Nu prieteni, vina nu e a voastră. Nu ești vinovat ca femeia ta e o curva și și-a găsit o pula mai mare. Nu ești vinovat ca femeia ta te-a lăsat pe locul 6, după catelush, familie, cariera, prieteni și distracție. Nu e vina ta ca e o pitipoanca care s-a hotărât ca mașina ta nu mai e suficient de mare încât sa-i satisfacă orgoliul și sa aibă cu ce sa se laude la prietenele ei retarde.
E incompatibilitate când tu ai avut cele mai bune intenții, și ți-o imaginai cu mana pe bostan în timp ce ea se imagina cu mana pe portofel ? Clar nu. Ea e o curva.

Vina ii aparține în totalitate ei. Ea e cea care ia hotărârea asta pe niște criterii de căcat. Bineînțeles ca în momentul ala, în care ești pus la zid, în care vrei sa o ții în brate, sa fie totul cum a fost, și te abții cu ultimele puteri sa nu iți șiroiască lacrimile în timp ce ea îți flutura ostentativ țigara nonșalant pe sub nas și îți explica ca ai fost un bădăran în unele faze și ea nu poate sa accepte comportamente de genul ala, bineînțeles ca în momentul ala, ea are toata dreptatea din lume. Ești pus la zid și normal, trebuie sa ieși din corzi și sa te aperi. Nu vezi situația din afara și nu ești conștient de naturalețea și dezinvoltura cu care se afisaza, de parca ar fi făcut asta încă din grădiniță. Nici eu n-am făcut-o. Si eu stăteam ca un bou, și ma gândeam cu ce oare am greșit eu ? Coaie, eu nu am greșit cu nimic. TU nu ai greșit cu nimic. Singura ta gresala a fost ca te încurci cu toate păduchioasele. Cum plm sa-mi dea mie lecții de viata una care mănâncă o shaorma pe zi ? Care n-are 3 lei în portofel dar se aranjaza si se poarta de parca ar fi inventat viagra ?

Epilepticele astea nu merita nimic, 10% dintre ele o sa reuseasca sa-si gaseasca un maimutoi care sa o futeze dupa ce o bate si sa-i dea bani de cosmetica sa nu se mai vada urmele si toate prietenele ei o sa fie invidioase ca e toata ziua pe la saloane si nu se ocupa cu nimic. Restul de 90%, care termina facultati gen "MANAGEMENTUL AFACERILOR", sau "JURNALISM", sau "FILOSOFIE", "ISTORIE", "COMUNICARE si RELATII PUBLICE" o sa ajunga sa-mi serveasca cafeaua si sa suga pe vreun director de institutie. Deci dragelor. Voi care nu stiti sa faceti nimic. Da, deci cu tine vorbesc, aia de citesti aici. TU O SA AJUNGI SA IMI RASPUNZI LA TELEFOANE SI SA-MI ADUCI CAFEAUA. Distracție plăcuta în continuare ratatelor și spor la produs.

Ah, acum mi-am dat seama cu ce am greșit când mi-am luat papucii de plaja. Am greșit ca n-am scuipat-o intre felinare. Hei, poate as fi luat o palma dar măcar știu cu siguranță ca nu m-ar fi uitat asa ușor, și s-ar fi gândit de doua ori înainte sa mai facă acrobații de genul asta cu nervii altui pierdut nevinovat.

Eu am o vorba de duh, simțiți-va liber sa mi-o folosiți: cine se pisa la urma o face cu jet mult mai puternic și se simte mult mai bine, pentru ca a ținut mai mult în el.

6 comentarii:

Laura spunea...

In acest moment nu-ti mai meriti resprectul din partea oricarei foste prietene de-a ta,oricum ar fi fost ea.Oficial esti un jeg.

bgd spunea...

Ma bucur ca ai avut curajul sa mi-o zici pana la urma, ma bucur ca mi-ai urmat sfatul de la sfarsit, ma bucur ca ai interpretat textul din perspectiva potrivita si ma bucur ca ti-ai dat seama de adevarul incontestabil. Iti dau dreptate. Din punctul tau de vedere, poti sa ma consideri jeg.

Anonim spunea...

Nici nu e de mirare de ce nu te suporta nici o femeie....are drepate fata mare jeg....din ceea ce scri asta dovedesti ca esti un mare jeg...tu stii tot ,tu esti cel mai tare...de fapt esti un mare complexat...cred ca daca s-ar aduna toate femeile care te dispretuiesc ar fi mare coada la tine la usa....tu nu meriti sa ai o femeie tu meriti un animal..pardon nici pe ala nu-l meriti

bgd spunea...

@ano: chiar ma disprețuiești ?

una spunea...

''MANAGEMENTUL AFACERILOR sau JURNALISM...o sa ajunga sa-mi aduca cafeaua sau sa suga pe vreun director de institutie''...:(...ce trist ca gandesti asa, mai ales ca e vorba despre persoane care au fost langa tine o data, ca te-au iubit mai mult sau mai putin, ca au terminat sau nu o facultate, ca s-au descurcat sau nu in viata dupa aceea...nush cat mai conteaza.

bgd spunea...

@una: nu e vb de persoanele care m-au iubit, ci de cele care m-au ranit si au profitat de mine, intelegi ? cele care m-au iubit sunt cele care merita mereu respectul meu si cele care mereu o sa gaseasca in mine acelasi tip de treaba, capabil sa ajute in orice situatie. pe ele eu le-am lasat din anumite motive. poate ca am facut bine, poate ca nu. dar totul e acum la timpul trecut.