joi, august 06, 2009

Sfaturi de criza

Ploua afara, e mohorat, rece, innorat, atmosfera bacoviana. Bla bla bla. Pe scurt, vreme de stat in casa, futat si numarat datoriile.

Cum afecteaza criza romanii ? Pai ca orice lucru pe care vrei sa-l generalizezi, cea mai buna metoda este cea a unui studiu de marketing.

Pe timp de criza, servetelele de la baie "e" un lux pe care nu ni-l putem permite. Prin urmare le inlocuim cu uscatoare de maini..

In timpul crizei, ploaia e ca o mana cereasca. Nici nu aveti idee cati bani se scutesc. De exemplu cu masina.... se spala singura, fara efort, fara bani. Trebuie doar plasata strategic sub cerul liber. Apoi gazonul. Nu trebuie sa-l uzi, pur si simplu locul lui e sub cerul liber si prin urmare beneficiaza din plin de ploaie. Cainele. In mijlocul furtunii, daca scoti un caine in ploaie esti castigat de 2 ori. Pe de-o parte scutesti timp si sampon cainesc si pe de alta parte, il scapi si pe sarmanul catel de pureci. Nimic mai simplu. Plus ca dupa ce faci asta, iti va fi recunoscator o buna perioada pentru ca l-ai lasat in casa si l-ai invelit in prosoape.

Si nu in ultimul rand, omul. Sunt persoane care prefera dusul rece, in ploaie. Mie personal nu imi place chestia asta, dar hei, daca unora le place, nu am ce sa comentez. Faceti baie in ploaie maimutzoilor, e mai ieftin si mai revigorant.

In criza sexul e ieftin pentru ca nu se prea practica. Plm, prezervativul e scump, doar n-o sa sacrifici 2 beri pe 5 minute de futat cu vreo naspeta esuata, asa ca mai bine o freci la rece, e mai ieftin, mai sanatos, si plus de asta nu o sa-ti reproseze nimeni ca nu te-a tinut decat 5 minute. Daca esti gagica, frecatul la rece nu te ajuta prea mult. Tu oricum nu dai bani pe prezervative, o iei in gura ca e mai ieftin si fara riscul de a ramane bortzoasa. Daca esti studenta la medicina, din Ineu, proaspat scapata de-acasa de sub ocrotirea mai mult decat ingraditoare a parintilor, dupa ce ai crescut la coada vacii si ai descoperit ca la oras pasaricile sunt epilate, muianul e roz si chilotul e optional, daca esti in gaura si nu ai prea multe prejudecati, poti oricand sa te apuci de macelarit tigani instariti pe 500 de euro. Lumea scapa de un tigan si o curva in acelasi timp deci dublu avantaj pentru restul muritorilor.

Trec printr-o perioada exhaustiva fizic si psihic, e vreme de stat in casa, futat si numarat datoriile.

Bye bye natiune invizibila.

UPDATE: Da, in poza chiar sunt eu. Deasupra :))

Niciun comentariu: