duminică, august 30, 2009

No fate

Orice prost e interesant pana îl descoperi.

Sunt în misiune. Misiunea mea e sa luminez mintile celor care ma citesc. Sa le deschid ochii, sa le inoculez scarba mea patologica fata de curve, pitipoance, ignoranti, TV, pitici, grase, etc. Sa le dau sa guste un pic din nebunia si durerea mea. Daca esti faci parte din categoriile mai sus enumerate, nu o sa-ti gasesti linistea pe blogul lui BGD. Postarile te vor scarbi, te vor face sa ma urasti. Eu am un mod fin de a transmite un mesaj fara a spune de fapt ce vreau sa transmit. Vei ști ca ti-am transmis mesajul dupa modul cum te simti dupa cand ma citesti. Poate nu vei sti ce mesaj am vrut sa transmit, dar daca te simti ciudat, cu siguranta ca te-am atins la coarda sensibila. Despre mine se vor scrie carti, voi fi subiect de comentarii literare si examen de bacalaureat. Statui se vor ridica in numele maretului BGD, luminatorul. Manelistii imi vor canta ode, presa imi va dedica editoriale, textele mele vor fi laitmotive pentru viitoare telenovele, nevasta-ta va plange in timp ce va urmari ecranizarea unei povesti scrise de BGD luminatorul. Arhitectura moderna va numi ferestrele mari din acoperis dupa numele subsemnatului. Înscrie-te printre primii fanclub-ul BGD si poți câștiga un tricou imprimat cu numele meu arhicunoscut.

Femeile au vise sa ajunga prin reviste pătate de laba, visul meu e sa le demonstrez ca sunt doar niste curve, al caror unic scop in viata e sa le bage vreun meltean in seama. Eu le daram sperantele si sa le dau bani de taxi sa o taie mai repede pana nu imi lasa par prin camera. Futatul a fost frumos, acum hai bye, ca nu am timp de zacut in bratele tale, vreau sa-mi savurez nesimtirea singur. Vreau sa te trec pe carnetel. Stiu ca o sa ma mai cauti, stiu ca o sa plangi si o sa ma regreti o perioada, dar uite ce lectie importanta ti-am predat: esti ieftina, te iau ieftin si te expediez gratis.

Dupa mine, în funcție de varsta, sunt doua tipuri de femei si barbati. Miezul si extremitatile. De aici apar insa diferențele. Miezul masculin si extremitatile feminine se atrag, similar cu extremitatile masculine si miezul feminin. Sa analizam situatia din perspectiva feminina, asa cum imi place mie sa o fac mereu.

Extremitatile feminine cauta senzatii tari, barbati de 20cm cu 3 sedinte de sala pe saptamana. Gen aia care nu saluta din spranceana ci din abdomen. De aia carora nu prea le-a placut pe la scoala. Nu le intereseaza inteligenta sau banii, vor sex si pentru asta fac alegerea pe baza selectiei naturale. Extremitatile sunt cele care perpetueaza in mod natural specia. Datorita extremitatilor feminine, noi ca si rasa vom supravietui si vom evolua. Cel mai puternic castiga competitia, rasa umana beneficiaza de urmasi potriviti pentru supravietuire. Prosti, dar potriviti.
De partea cealalta, undeva la miezul varstei, femeile au revelatii, li se trezeste neuronul care le sopteste ca totusi siguranta financiara si dragostea sunt mai importante decat futatul cu tarani. In ambele cazuri, bani sau dragoste, exista o reteta simpla pe care o poate aplica un tip asa ca mine, care nu arata bine, nu are multi bani dar e suficient de abil incat sa isi atinga scopul de a le face sa-si arate adevarata fata. Primele 3 intalniri sunt cele mai importante. Daca in 3 intalniri nu o saruti, esti prost. Prima luna e de asemenea importanta. Daca in prima luna nu ajunge sa te implore sa o futezi, esti prost. Sa luam lucrurile pe rand:

Prima intalnire: Prima intalnire se realizeaza intr-un loc confortabil pentru tine. Trebuie sa fie un loc cu care esti obisnuit, ospatari cu care esti obisnuit, sa nu fie extraordinar de scump, sa fie de bun gust, muzica care sa nu deranjeze conversatia. Sugestia mea e ca prima intalnire sa aiba loc seara, intr-un loc semi-luminat pentru a-ti ascunde oarecum imperfectiunile fizice si pentru a o obliga sa se concentreze mai tare pentru a observa gesturile tale. O lumanare discreta pe masa poate cumva sa ii arate ca ai si o parte sensibila. Tu va trebui sa vorbesti mult, sa ii demonstrezi ca esti o persoana educata, rafinata dar in acelasi timp sensibila. Povesteste-i putin despre fosta si cat ai fost de ranit atunci cand ai aflat ca te insala, asta o va sensibiliza. De fosta trebuie sa te fi despartit cu cel putin 2 luni inainte, pentru a nu cauza suspiciuni de reimpacare. Va trebui sa observi gesturile ei si ce spune pentru a iti da seama ce cauta: bani sau dragoste. De fapt, ce prostii vorbesc, oricine ar fi, le cauta pe ambele. In functie de ce spune, va trebui sa te adaptezi, sa ii continui ideile, sa ii demonstrezi ca ganditi la fel unele situatii si ca sunteti compatibil. Trebuie sa fi mereu atent la ea si nu la cele 3 blonde care stau singure la alta masa. Prima intalnire trebuie sa fie scurta, 2 ore maxim, tu avand alta treaba mai apoi. Trebuie sa-i expui toate calitatile tale, dar sa lasi mereu senzatia ca e ceva mai mult acolo, ceva ce nu ii spui.
A doua intalnire: A doua intalnire e punctul culminant. Daca imi urmezi sfaturile, de cele mai multe ori, la sfarsitul celei de-a doua intalniri, te vei alege cu un sarut pasional. Intre prima si a doua intalnire trebuie sa treaca fix 2 zile. La a doua întâlnire o iei de acasa cu masina. Masina tb sa fie spalata si parfumata. Va plimbati putin prin oras, lasi impresia ca nu te-ai gandit unde o sa mergeti in seara asta, dupa care o duci într-un la fel în alt loc confortabil. Acum te vei așeza lângă ea, vei face conversatie plicticoasa, vei parea neinteresat, iti vei consulta telefonul din 15 in 15 minute. Apoi brusc, vei deveni foarte interesat de persoana ei. Schimbarea asta brusca o va confuza si o va intriga in acelasi timp. Puteti discuta despre par si tendintele din moda, despre tatuaje, unghii false, epilat si saloane de bronzat. Orice chestii feminine pe care le cunoști o vor impresiona. Vei spune cat de greu e sa gasesti o persoana asa ca ea, sincera, non-pitzipoanca (desi este), cat de interesanta si inteligenta o gasesti. Seara tarziu dupa ce plecati, trebuie sa incerci sa o te apropii de ea pe motiv ca ti-e frig. Si acum e momentul important. In functie de cat de mult a baut, cat de mult rade la glumele tale, si in general de ce fel de semnale iti transmite, vei sti daca trebuie sa actionezi sau nu. Daca da, trage-o aproape si sarut-o si e a ta. Daca nu emite semnale, daca vrea sa plece cat mai repede acasa pentru ca o jeneaza OB-ul sau pentru ca a uitat sa hraneasca pisica, atunci ai dat peste o feminista. In cazul asta, fi un gentleman, pup-o scurt si neasteptat pe obraz, ia-ti ramas bun si tai-o.

Cauza ta nu e pierduta. In zilele urmatoare trebuie sa foaaaaaarte interesat, sa o cauti si sa-i demonstrezi ce tip sensibil esti cand te prezinti la urmatoarea intalnire cu un pachet de whiskers. A treia intalnire e circumstantiala, si daca si-a dorit sa te vada si acum, inseamna ca e interesata. Daca nu te va vrea nici acum, e clar ca nu esti tu seful aici si mai tarziu cand iti va ceda, vei fi doar o pasarica care va raspunde la comenzi. Sfatul meu e ca la a treia intalnire sa o lasi moale cu complimentele, sa nu zâmbești, sa nu glumești, sa fi total schimbat fata de persoana din primele 2 întâlniri. La sfârșit ii vei spune uitându-te în ochii ei ca îți place si ca vrei sa fi cu ea. Si dai sa o săruți. Daca nu vrea, pleci acasă și nu o mai cauți. O lași sa se frământe câteva zile. Dupa ce va vrea din nou sa se întâlnească cu tine, sigur e a ta.

Daca în prima luna nu ajungi in chilotzeii ei, atunci ești un pampalau și te-a prostit.
Daca femeile vad ceva rău în tine, ceva personal la care nimeni niciodată nu a ajuns, considera ca e de datoria lor sa te schimbe. Sunt interesate de tine atâta timp cât ai ceva ce nu pot sa atingă, daca incepi sa faci ca ele, nu te mai gasesc interesant și totul se duce de râpă. Asta e alta discuție si sincer acum m-am cam pictisit de scris. Ma duc sa ma pierd in muzica. Ne vedem pe partea cealalta.

Otherside

Niciun comentariu: