marți, august 11, 2009

Mic ghid practic despre fete si virginitate, capitoul I

Cocalari si fraieri laolalta, am hotarat sa impartasesc din vasta mea experienta cu voi, astfel incat sa fiti capabili sa duceti la bun sfarsit misiunea de a fi primul barbat din viata unei viitoare pitzipoance. Nu e foarte complicat, dar poate necesita o buna doza de rabdare si nervi.
Lectia de astazi se numeste "ce e este virginitatea la o fata si cum se poate ea pierde"

Pentru a reusi un proiect, tot timpul trebuie o documentare corespunzatoare. Vom incepe azi prin analiza obiceiurilor femeilor si cum anume percep ele virginitatea si pierderea ei. Daca o sa fiti atenti, poate o sa invatati ceva.

Pentru exemplificare, vom folosi pe Alinutza, o fetita crescuta la oras, cu spatii de joaca in fata blocului si o curiozitate sanatoasa pentru lumea inconjuratoare. Pierderea virginitatii e mai mult o perioada decat o actiune. Fetele isi pierd virginitatea in 2 etape.

1) Pierderea virginitatii mentale. Pierderea acestui tip de virginitate se face pe la o varsta destul de frageda. Dar nu brusc, ci treptat. Primele semne apar atunci cand in spatele blocului, Alinutza se uita mirata la puta lui Alex si se intreaba oare cum poate sa mearga baiatul asta cu ceva care atarna intre picioare, cum nu il incomodeaza la fotbal sau la ce ii e necesar asa ceva. Apoi devine intrigata de gemetele si aplauzele(a se citi palmele la cur) care se aud din dormitorul parintilor, de faptul ca nu isi poate imagina cum o barza a putut-o cara pana la sanul mamei, de ce femeile mari au sani, si alte chestii de gen. Mai tarziu, va descoperi prezervativele, filmele porno, erectiile, si totul va avea alta logica. In mod ciudat, iubeste furnicaturile dintre picioare cand vede 20cm de carne intr-un film de pe dvd-ul parintilor, iar scarpinatul furnicaturilor cu scopul de a disparea o fac sa se urce pe pereti si sa-i explodeze fantani arteizene intravaginale. Este momentul cand Alinutza lasa in spate copilaria pentru viata de adult, cand mental deja se scufunda in lumea adultilor. Se va uita diferit la baietii care pana nu demult ii pareau idioti, va studia cu invidie comportamentul vecinelor de la bloc mai mari cand isi incolacesc limbile prin gura vreunui cocalar cu multi cercei si tatuaje. Viseaza si ea la momentul cand va pune mana pe muschiuletz si va simti madularul vibrand.


2) Pierderea virginitatii fizice. Alinutza, ca o fata desteapta ce este, stie ca virginitatea fizica e doar o formalitate, intrucat virginitatea mentala si-a pierdut-o demult, de pe vremea cand a inceput sa se joace cu mana la scorbura. Insa fiind desteapta, e constienta ca virginitatea fizica se poate pierde o singura data si e foarte important ca acel baiat sa fie totusi special. Drept pentru care, incepe sa iasa la suc cu diversi potentiali fuckeri, de diferite varste, culori, mirosuri, in cautarea unuia mai special, cu batzul mai mic, care sa nu o deranjeze prea tare. E amuzant sa urmaresti jocul asta de-a soarecele si pisica, cum el incearca sa o bage in pat iar ea se preface ca nu stie despre ce e vb. De fapt niciodata nu e asa. Alinutzele din lumea intreaga aleg partenerul, nu invers. Alinutza s-a gandit la sex inca dinainte sa iasa cu cineva, iar faptul ca baiatul a reusit sa o dezvirgineze nu reprezinta o mare izbanda, ci reprezinta ca el e fuckerul ales pentru a o face femeie. Pare fata cuminte, se da fata cuminte, cu principii, se lasa greu dar Alinutza se uita la slitz ca drogatul la liniuta. Nu e nimic mai insalator decat o mica pitipoanca in cautare de sex pentru prima data. Poate sa stea cu unul luni, ani de zile pana sa se hotarasca sau poate sa se arda cu primul iesit in cale. In primul caz, cel mai des intalnit dealtfel, rabdarea e esentiala. Mai intai Alinutza isi face provizii de prezervative, lubrifianti, se imbraca si se poarta pitipongeste. Fuckerul trebuie sa aiba experienta. sa fie mai mare cu minim 2 ani, sa o scoata in oras cel putin 2 luni inainte, sa o plimbe prin parcuri, sa se linga ostentativ in fata blocului ei, cand o aduce acasa, sa se pipiaie ca sa-si dea si ea seama daca o excita, daca o are potrivita, daca stie cum sa se poarte, etc. Cand decizia e luata, tot ce mai lipseste e locatia. In concediul parintilor, sau intr-un weekend singura acasa e cel mai bine. De obicei fetele prefera o locatie neutra sau la el acasa, dar in lipsa de alternativa, orice loc e potrivit. Odata fapta comisa, Alinutza poate sa mearga mai departe si sa devina pitzipoanca asa cum visa de mica.

Gata pentru astazi. Lectia viitoare este despre comportamentul adecvat intr-o relatie care are ca finalitate deflorarea.

La revedereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!

Niciun comentariu: