vineri, februarie 06, 2009

Iubire & dezgust, episodul 2

Din episodul trecut, aici (click link)

Motto : “It’s a funny thing coming home. Nothing changes. Everything looks the same, feels the same, even smells the same. You realize what’s changed, is you.”






Proapsat iesit dintr-o relatie de lunga durata, fiecare baiat incepe sa se bucure de avantajele vietii de “burlac”. Adica tu, care erai obisnuit mereu sa te gandesti de 2-3 ori inainte de a face ceva pentru a nu disturba fragilitatea relatiei tale, acum te vezi atat de liber incat nu stii ce poti sa faci cu libertatea asta. Nu esti obisnuit cu asta, tu esti obisnuit sa apartii cuiva, vrei sa stai mereu cu frica ca te suna si te prinde facand ceva ce nu trebuie. Acum poti sa mergi in club, sa te intorci acasa la orice ora vrei si cu cine vrei. Sau daca vrei, poti sa nu te intorci acasa deloc noaptea asta.

Timpul trece si iti faci alta relatie. Apoi alta si apoi iar alta. De fapt nu cred ca astea se pot numii relatii, esti un mic “fucker” care e prezent la datorie cand se iveste ocazia. Nu te deranjeaza chestia asta pentru ca nu e nimic deosebit la cele cu care umbli, sunt comune, le intalnesti la tot pasul. Tu ca orice visator idiot astepti pe cineva ca sa te dea gata, sa ramai fara cuvinte, sa nu poti dormi noaptea gandindu-te la ea. Iti place sa crezi ca detii controlul vietii tale si a fetelor cu care umbli, asta pana cand dai peste cateva pitzipoance care pot sa te iti intre pe sub piele si pe care sa le placi. Obisnuit cu chestiile serioase, observi cum singurele chestii care au mai ramas serioase sunt dezamagirile, asta fie pentru ca pe de-o parte pitzipoancele cu care incepi sa umbli au marele talent sa te caute doar pentru interesul lor personal, fie pentru ca alea pe care le cauti tu au si mai marele talent sa nu iti dea atentie. Iti place sa mergi la chefurile din camin pentru ca acolo cunosti studente care sunt gata de agatat, fara prea mare efort. Poate nici nu e cazul sa te stresezi prea tare, daca nu faci tu primul pas, de multe ori se gaseste una care sa se bage singura in seama in speranta ca nu va ramane singura fata singura in seara aia. Nu prea sunt chefuri la care sa fie multe fete singure. Alea de obicei fie sunt prea naspa ca sa te uiti la ele dupa oricata vodca ai fi baut, fie au prieten si le e frica sa nu afle ce-i poate capul cand se lasa in voia instintintelor si dorintelor ei. In cazul din urma, daca nu e cineva care sa o poata da de gol, fata nu mai sta pe ganduri si isi gaseste pe cineva. Fetele astea sunt cele care au prieten pentru a nu fi singure, nu il iubesc si l-ar insela la prima ocazie. Iti faci cateva combinatii prin camine, pe la chefuri, dar nimic serios. Nu esti pregatit pentru asta, inca astepti sa gasesti persoana care sa te dea gata. Cand apare o astfel de persoana, iti dai seama ca nu e de nasul tau si ca ai tintit prea departe. Iti dai seama de chestia asta atunci cand o scoti in oras de cateva ori in decurs de 3 luni, pentru ca abia atunci isi face timp pentru tine si iti raspunde la telefon. Cu cat te ignora mai mult cu atat esti mai atras de ea. Incepi sa realizezi ca si tu inconstient sau nu, faci acelasi lucru, nu dai atentie persoanelor care ar merita lucrul asta.

Pana la urma fiecare dintre noi se ataca atunci cand nu primeste acelasi lucru din partea celor in care isi pune increderea. Se poate intampla cu un prieten pe care mereu il cauti ca sa iesiti sa trageti 3 beri pe teava si el mereu te cauta doar cand trebuie sa-l ajuti cu ceva. Se poate intampla cu o gagica de care iti place ii dai sms, o suni, dar pe care nu o intereseaza prea tare lucrul asta si iti da un mare ignore. Incepi sa simti ura si dezgust, te revolti si incepi sa te gandesti cum ai putea sa o iei de la capat cu totul pentru ca lumea din jurul tau nu e chiar ceea ce-ti doresti. Ai vrea sa gasesti butonul de reset la viata. Iubirea, asa cum tu o stiai nu mai exista, cel putin pentru moment. Nu crezi ca va mai exista vreodata, cel putin nu in forma in care ai avut-o si de aici consideri ca tu nu o sa fii fericit cu adevarat niciodata. Si daca ea ar mai exista unde poti sa o gasesti? Daca esti destul de disperat poti sa incerci pe hi5.

Fara iubire esti ca si fara suflet. Mergi, mananci, bei, razi si traiesti dar de fapt nu esti viu. Pentru cine traiesti de fapt? Pentru tine? Nu o sa fii niciodata viu prin tine, ci doar prin cei din jurul tau.

Cat despre cocalari si pitipoance...totul in episodul urmator, stay tuned !

Niciun comentariu: