miercuri, iunie 03, 2009

Fereste-te de magarus, part 1



Rețelele sociale sunt cool. Ca orice meltean, și eu fac parte dintr-o asemenea rețea cu priza la romani, și anume hai cinci. Ca și pe mess, pe hai cinci o persoana poate sa-și seteze starea, ea apărând tuturor prietenilor lui/ei. Deși lista mea de prieteni e 50-50, surprinzător sau nu, la rubrica de stare, îmi apar doar pitipoance. De cele mai multe ori aceleași, cu aceeași stare. Asa am ajuns sa descopăr ca toate constipatele au probleme de personalitate. Azi o sa incep sa public statusuri de rahat. La o scurta privire, poti descoperi, de exemplu :

Feminista cu inima rupta. E puternica, știe ce vrea... vrea pe altul :
- "Am prea putzine zile...k sa vreau sa le împart cu tine..."

Haotica. Viitorul ei e obscur. Nu stie daca dupa ce o arde o sa o mai caute :
-"Iubirea, las-o libera. Daca e ta, sta langa tine, daca a plecat ,inseamna ca nu a fost niciodata a ta."

Nesătula. In fiecare zi își pune aceeași problema. Nu se găsește nimeni sa o satisfacă într-un milion de feluri ? Eventual cu o bormașină :
- "Un barbat ADEVARAT nu face dragoste cu 1 milion de femei,un barbat ADEVARAT face dragoste cu o femeie intr-un milion de feluri............................."

Târfa de pe centura hai cinci. Nu știe cui se adresează, oricine e binevenit sa arunce o privire mai în detaliu :
- "I see the way you look at me..." -
oglinda oglinjioara, cine e cea mai pitzi din tara?

Sexy-analfabeta cu probleme de exprimare. Cateodata sexy-analfabeta e si indragostita, dar vrea in continuare cat mai multe putze, ca orice tarfa care se respecta.
- "3 zileee \;d/........ i`m a sexxy KINDERGirl :>:> :X"
- "dak pana akma ma gandeam dak e bn sau rau ceea ce fac akma nu ma mai intereseaza absolut nimiik.....te yubesk si asta e tot ce konteaza......id izabeladelia2008 sa nu mai mil tot cereti"

Îndrăgostita. Femeile cum au pus mana pe o putza, se lauda și o flutura, sa știe toata lumea ca au o putza.
- ":X:X:X:X:X:X"
- "pensando.............te amo !!!!!!!!!"
- "Besk un SORIKUTZ:X:X!!!!!:*"
- "il iubesc:x:x:x"

Pseudo-intelectuala. Dupa un search pe google a găsit un citat pe care vrea sa-l împărtășească cu noi, muritorii de rând. Pseudo-intelectualele sunt cele mai periculoase. Daca le ceri frumos sa explice cu cuvintele ei ce anume sugerează autorul o sa te trimită la plimbare, simțindu-și inteligenta jignita. Pentru ele a fost inventata celebra vorba "Ferește-te de măgăruș."
- "E imposibil ca imposibilitatea sa fie atat de imposibila incat acel imposibil sa fie facut posibil din imposibil ...ii clar ?:))" - ție ți-e clar de ce te-a adus barza ?

- "Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!..." - încerci sa te minți singura, draga ?

- "Some days are Diamonds,some days are just chunks of coal!!!" - uneori te scoate la plimbare și îți ia o înghețată, alteori ți-o trage și te trimite acasă.

Va urma

Niciun comentariu: