marți, iunie 16, 2009

Slow dancing in a burning room

Când totul cade, când o relație se destramă, o femeie nu o sa ajungă niciodată sa aibă gânduri sinucigașe, nu o sa caute cu disperare împăcarea, nu o sa își sfâșie sufletul, nu o sa se termine prin baruri, nu o sa își distrugă viata. O femeie va ateriza întotdeauna în bratele altuia, fără remușcări, fără resentimente. Pentru ea se vor găsi mereu câțiva dobitoci care o vor lua de buna, ii vor înghiți poveștile despre cât de tare a fost dezamăgită, vor sta lângă ea în speranța ca vor apuca sa dea o buca.

Cunosc suficiente persoane astfel încât pot sa afirm cu siguranță ca aproape tot timpul, cei care au avut de suferit și au rămas cu sechele au fost bărbații, nu distinsele și imaculatele femei.

Când doi oameni ajung din intimitate în anonimat și nepăsare, când trecutul nu contează, când tot ce a fost e timp pierdut, când prostituția e cea mai veche meserie, de ce curvele încearcă sa pară doamne ?

PS: Nu trec prin nici o depresie, e doar o introducere la piesa serii :

4 comentarii:

una spunea...

si daca incearca sa obtina o impacare, si daca se lupta ca totul sa nu se destrame, si daca asteapta 5 luni ca poate se mai poate face ceva in spera ca totul a fost doar o perioada trecatoare ..dar in zadar, lovindi-se de raceala si indiferentza.Ce-i ramane de facut?...sa continue sa cerseasca iubirea acolo unde nu mai e?sau sa-si refaca viatza?Eram pur si simplu curioasa daca genul asta de femeie e o curva.

Oana spunea...

Te contrazic. Asta e gandire misogina. O femeie dupa ce termina o relatie care a contat plange zile intregi, isi cheama toate prietenele la ea ca sa-i fie alaturi, nu-i arde de absolut nimic , i se pare totul fara sens si in nici un caz nu se gandeste la altu'.
Ai si tu dreptate, sunt persoane care imediat dupa ce au terminat o relatie incep alta, dar si in cazul acesta nu inseamna ca nu sufera doar vor sa demonstreze ca nu le pasa .. Orgoliu

Patrascoiu Mihai spunea...

"una" - parerea mea este ca genul de femeie descris de tine se gaseste foarte rar, si intradevar este genul de femeie victima a placerilor strict sexuale ale partenerului ei. recomandare: sa nu mai cerseasca pentru ca oricum nu o sa primeasca decat "pumni" in loc de mangaieri.
Parerea mea despre felul acesta de "relatii" incheiate - cele descrise de BGD - este una simpla: BARBATUL ESTE DE VINA. Si pot si argumenta. Daca un barbat este prea bun intr-o relatie, da tot ce poate el mai bun (chiar daca nu este vizibil, dar o face), inchide ochii la mofturile femeii si i le indeplineste, merge numai el dupa paine .. duce el gunoiul de cele mai multe ori ... etc ... maruntisuri de-astea, dupa o perioada considerabila >1an femeia percepe in mintea ei si-asa haotica cum ca partenerul ei este subordonat ei, este un act de vasalitate inconstient pe termen lung. Nu trebuie sa uitam de fapul ca barbatul este barbat si femeia este femeie, si oricarei femei ii place sa stie ca are langa ea un BARBAT - NU UN SCLAV. Reiau ... date fiind aceste premise femela o sa observe in jurul ei fel de fel de cupluri in care masculul isi impune barbatia si simturile ei - obtinute din nastere - o fac sa fie atrasa de asfel de ierarhie: Barbat-Dominant, Femeie-Subordonata. Deci partenerul ei nu o sa mai fie considerat o "partida" valabila. Procesul acesta de "metamorfoza" este in general de durata si rezultatul este cel prezentat de BGD. Deci nu ele gresesc, Barbatii gresesc - PUNCT. Femeia trebuie sa ti-o educi cum trebuie sa stea langa tine. Altfel o sa fie mereu atrasa inconstient de "bagabontzei". Eu cred ca barbatul ideal este de genul: "bagabontzel" tandru. Echilibrul dintre aceste doua calitati trebuie reglat in functie de femeie. Cele sensibile au nevoie de mai multa tandrete, cele vulgare de mai multa violenta.

BGD spunea...

toti aveti dreptate