vineri, iunie 19, 2009

Misoginie la max

Motto : Daca tot se zice ca sunt misogin...

Gata. M-am saturat de melancolie și discuții aiurea despre relații. Cum poți sa pui atâta energie în lucrul asta ? In jurul nostru peste tot e o goana după sex, te înconjoară peste tot, e la toate vârstele, toate clasele. Majoritatea relațiilor sunt de forma, pana pe la 25 de ani, nimeni nu cauta dragostea cu adevărat. Femeile cauta distracție, bani, mașini, iar bărbații sex. E simplu. Suntem în jungla. Si când ești în jungla trebuie sa te adaptezi și sa trăiești după legea junglei sau poți sa mori. Păstrând proporțiile, trăim într-o jungla în care bărbații aleargă dupa femei si invers, numai ca fiecare dintre ei e împins de o motivație distincta.

De mici, pentru femei totul e simplu : sunt răsfățate de taticutz, sunt adorate de colegutzi, sunt plimbate de baietzei cu hummerutz, le sunt dăruite cadouri cu diferite ocazii(1 martie, 8 martie, 14 feb, 1 iunie, ziua ei, ziua de nume, etc). Tot ce trebuie sa facă e sa zâmbească frumos, sa para interesate, amuzante, ușuratice și bune la pat. Dar asta nu e nici pe departe ușor. E nevoie de ambiție, determinare, instinct, perseverenta, multe ore chinuitoare la sala, salon, solar, coafor si manichiura. Sincer... gândindu-ma mai bine cunosc femei care ma fac, intelectual vorbind. Puține. Dar totuși poate fi și mai rău.

Am avut un coșmar aseară. Eram femeie. Eram o mica grăsuță, și indiferent de curele de slăbire, sportul și sauna pe care încercam sa le fac, nu reușeam deloc sa dau jos sunculitele. Pofta de mâncare ma împingea mult mai tare de la spate, decât voința de a reuși sa-mi găsesc un bărbat care sa ma duca la film în mall. Fiind neatrăgătoare, mica și grăsuță, trebuia sa compensez asta cumva. Nu puteam sa fac mare lucru, am început sa fac singurul lucru pe care o femeie, mai ales mica si grăsuță poate sa-l facă: sa fiu ușuratică. M-am speriat, m-am trezit învârtindu-ma și asudând în pat. Eu sunt misogin pentru ca sunt anti-pitipoance și anti-femei care aleg sa fie târfe pentru ca e mult mai ușor asa. Recunosc însă ca a fi femeie nu e ușor. Cel puțin nu pentru toate.

Conflictele la femei sunt interesante. La un bărbat e simplu. Totul se rezolva printr-o discuție și câțiva pumni. La femei e mult mai complicat. In încercarea lor de a părea doamne, nu o sa se coboare la violenta fizica niciodată. Ele vor încerca sa se agreseze psihic, sa își rezolve conflictele indirect. Vor încerca sa își facă viata mizerabila una celeilalte, se vor baga în relații, vor scorni vorbe, se vor măcina și se vor manca reciproc. Femeile sunt invidioase una pe cealaltă. E în genele lor. Le vezi cum se uita una la cealaltă, la cum arata, la gesturi, la fund, la sâni. E in caracterul lor sa urască pe una care arata mai bine, chiar dacă nu o cunosc. Daca ești grăsuță și urâțică e cel mai rău, o sa urasti pe toata lumea, pentru ca toate arata mai bine ca tine. Asta e un alt motiv pentru care urăsc femeile: sunt intrigante, pot sa lucreze la planuri din astea diabolice un timp îndelungat. Oare de ce Adam a fost alungat din Rai, de ce în lojele masonice, femeile nu sunt acceptate? Pentru ca ele mereu își fac jocurile cu ajutorul sexului. Punct



Un comentariu:

Patrascoiu Mihai spunea...

Nici eu nu stiu cum poti sa pui atata energie in postarile despre purtatoarele de vagine. Daca stai sa te uiti pe strada parca tot mai multe sunt atrase de pitziponceala. Ma simt ingrozit, nu pot doar sa arate bine, sa se aranjeze si sa fie fete ok?!! Serioase ...etc... Presupun ca NU. :) Ce se face un om serios care se gandeste sa-si gaseasca o femeie cu care sa-si inceapa un alt capitul din viata - familia? :) Nu pot sa imi imaginez, si-asa ma sperie doua cuvinte care incep cu "C" - Casatorie si Copii. Nu pentru ceea ce inseamna, ci pentru "cu cine". Plm. aberez si eu pe-aici, ma streseaza licenta si trebuie sa ma relaxez undeva ... :D iar aici este destul de putina lume, deci este destul de liniste.