sâmbătă, august 15, 2009

Concediu

Plec în concediu. O saptamana sunt în silenzio stampa.


Dar vreau sa mai fac o ultima precizare înainte de a-mi lua zborul. Înainte de a ma dispretui, pune-ti urmatoarea intrebare : oare cat de bine ma cunosti ? Daca ai fi fost în spatele meu și ai fi văzut măcar 10% din lucrurile pe care eu le-am experimentat, oare as mai fi fost jeg ? Sunt jeg atunci când tot ce vreau e sa fiu fericit și tot ce primesc e dispreț, deziluzii, depresii și drame ? Ai văzut vreodată un om murind ? Ai simțit vreodată cum e sa nu mai ai aer atunci când persoana iubita îți zice ca de azi e cu altcineva ? Ai fost vreodată atât de singur încât aveai impresia ca dacă strigi cât te țin plămânii nu te poate auzi nimeni ?

Daca ma disprețuiești, asta e pt ca ai citit câte ceva pe aici și ți-ai dat seama cât e de adevărat. Si câteodată adevărul doare tare.

Mai citește și poate o sa ajungi sa mai înveți.

2 comentarii:

Laura spunea...

Nu,nu mai folosi moartea surorii tale ca pe o scuza pentru superficialitatea si lasitatea ta...Imi pare rau,dar asta faci,te victimalizezi,si chiar nu e cazul.

BGD spunea...

@Laura: Ok, nu ma mai victimalizez. Sunt super ok, imi merge bine, toata viata mea e roz. Multumesc ca mi-ai deschis ochii, nu stiam ce norocos si fericit sunt.