sâmbătă, februarie 07, 2009

Lucruri inutile la femei, partea 1

Subiectul de azi : tocurile



Le vezi mereu cocotate pe 5-10 cm de tocuri, le auzi facand "tzac-tzac" pe strada, le admiri pe fetele cu fusta si toc. Femeile poarta toc din mai multe motive.

Primul motiv este legat de aspectul practic al tocurilor: cu ajutorul tocurilor, o femeie incearca sa se inalte la nivelul unui barbat(doar fizic). Fetele prin natura lor feminina sunt pitice. Daca merg intr-o sala unde trebuie sa stea in picioare sa asculte un discurs, nu pot sa vada peste umerii barbatilor care ca niste animale ocupa mereu primele locuri. Trebuie sa se ridice pe varfuri, sa topaie, sa se catere pe undeva sau sa-si lungeasca gatul. Cum nu au putut sa se faca canguri tzopaitori, maimutze cataratoare si nici girafe, au ales sa stea pe varfuri mereu. Si-au pun un toc in calcai ca sa-si indeplineasca scopul.

Al doilea motiv este legat de aspectul fizic. Femeile se vad in situatia ingrata de a fi mereu in competitie una cu cealalta pentru un partener. Pentru asta ele trebuie sa isi mentina corpul mereu in forma, mai ales picioarele si fundul. Tocul le ajuta sa faca exercitii pentru picioare fara sa piarda timp pretios la sala. Muschii fesieri lucreaza cu fiecare pas pe care il fac cocotzate pe tocuri, gambele la fel. Din pacate multe uita acest aspect al utilizarii tocurilor si le poarta permanent, chiar daca nu mai prea merg pe jos. Asa ajung sa isi aplatizeze fesele pe scaune de bmw, dar cu tocuri in picioare. Le vezi ca se impiedica, uita folosirea corespunzatoare a lor. Barbia dreapta si privirea paralela cu pamantul se schimba. Se uita la fiecare pas pe care-l fac pentru a nu ajunge in genunchi la propriu. Apropo de genunchi, picioarele lor au de suferit si din cauza faptului ca, desi nu prea fac prostii, se vad in situatia de a sta in genunchi destul de mult. Multe dintre ele nu agreeaza ingenuncherea zilnica in fata partenerului pentru a-i demonstra atasamentul, si le vad pe aceste "parashute"(asa cum ele se alinta) ca niste spargatoare de moda, ele renuntand la tocuri pentru perninte de genunchi.

Un al treilea motiv ar fi legat de nevoia de a atrage mereu atentia. Asa cum femeile se picteaza pe fata mereu in toate culorile pentru a atrage atentia, asa se folosesc si de sunetul pasilor. In timp ce tu mergi linistit pe strada, ninja cool, brusc auzi "tzac, tzac, tzac", regulat, apasator, si in capul tau faci imediat asocierea cu o purtatoare de tocuri si fusta. O masori cu privirea in timp ce ea se uita mirata dupa muste ca si cum nu ar stii ca e privita. Ademenit de dara de parfum fin, instinctiv intorci capul, o masori cu privirea si pe la spate si atunci observi ca anii de purtat tocuri au dat roade iar fundul si picioarele sunt perfect lucrate. Inconstient femeile isi folosesc tocurile pentru a atrage si mai multa atentie decat deja au.

Al patrulea motiv este de natura sexuala. Se stie ca femeile vor sa transmita un mesaj sexual mereu, dar fara cuvinte. Tocurile o ajuta sa faca lucrul asta. Un toc subtire, o femeie mai stangace si un drum accidentat sunt scenariul perfect. "Fraiere, nu vezi cat de fragila sunt, nu pot sa fug prea mult, am tocuri, ma impiedic, ce mai astepti? Alearga-ma, fac 2-3 pasi, ma impiedic si apoi sunt a ta". Comportamentul lor este inspirat din comportamentul gainii care fuge dar apoi se "lasa prinsa". Tocurile din nou sunt un element esential in tot acest scenariu.

Al cincilea motiv este legat de siguranta. Cum femeile sunt fiinte slabe, au nevoie mereu sa se simta protejate. Pe tocuri o femeie se simte mai in siguranta decat in balerini, de exemplu. Tocul poate fi folosit oricand pe post de arma alba. E subtire, ascutit si tare. De obicei cand o femeie are o perioada mai naspa si e nervoasa se joaca cu tocul in tzarana. Zgarie asfaltul transmitand mesajul ca asa o sa-ti faca si tie pe spate. Daca bate cu tocul in asfalt, nervoasa, inseamna ca e specialista in infipt tocuri in fund. N-ai vrea sa te trezesti cu 10cm de obiect necunoscut in locul ala. Asfel de femei nu au inteles cele 4 motive pentru care celelalte din bransa lor le poarta. O astfel de femeie te va subjuga si te va toca marunt asa cum tocul ei face ravagii pe mocheta de la lucru. Iti va tatua numele ei cu tocul pe putza ca sa stii ca ii apartii. Vei plange dupa mama daca dai peste o astfel de femeie. Sfatul meu prietenesc e din momentul in care vezi primele semne, sa eviti contactul cu ea.

Daca altcineva mai cunoaste si alte motive pentru care femeile poarta toc, sunt rugati sa mi le impartaseasca si mie.

Un comentariu:

Anonim spunea...

stii tu cum e melodia aia..."said i walking down the street with my nikes on...eee...aaaa...."
:D