luni, februarie 09, 2009

Impresii

Mda, am ajuns si in Germania, aici e mult mai frig decat la noi. Scriu dintr-un netcafe jegos, pt ca la hotel dupa ce ca dau 80 de euro pe noapte, mai trebuie sa platesc in plus si wirelessu.
Le-am dat la mumu si mai bine am mers sa dau 2 euro pe ora la un netcafe plin de negrotei.

Imi place cu avionul, la nebunie. Imi place cum decoleaza, senzatia de viteza, cum te baga acceleratia in scaun. Nu ai senzatia asta cu nici o masina. Imi place in avion cum treci peste alpi si vezi zapada gramada si peisaje cu lacuri inghetate intre munti. Imi place sa vad un apus de soare de deasupra norilor, sau o luna plina care se reflecta din ei. Ramai mut si cu privirea lipita de geamul ingust. Imi place sa vad orasele noaptea. Sa vezi masini cum merg pe strati, sa vezi strazi luminate, sa vezi de deasupra lumea in miscare. Dar cel mai mult imi plac stewardesele. Niste papusi blonde nemtzoaice. Nu stiu daca pe alte companii aeriene sunt la fel de bune, dar nemtoaicele de la Lufthansa ma faceau sa cred ca sunt la o prezentare. Se plimbau pe culoarul avionului ca pe podium. Pitipoance si alea. In Germania alta lume frate, nu se compara cu tarisoara noastra. De deasupra se vede cel mai bine...La noi, totul e maro, uscat, parlit. Cum am trecut granita, numai ogoare arate, linii drepte. Parca si pamantul e altfel la noi, mai naspa. Oricum nu as da romania asa de repede pe alta tara. E bine aici, dar atata timp cat esti intre straini nu poti sa fii fericit. Ce mi-a placut a fost aeroportul din munchen, e prea tare. Se simte imediat diferenta de calitate dintre mic aeroport din romania, unde langa avioanele oprite paste vaca, si un mega aeroport din strainatate, unde totul e lux. Daca eu am fost sincer impresionat, probabil unui suflator in punga din romania i s-ar parea ca a ajuns in Rai daca ar pune piciorul intr-un asa aeroport. In aeroport am vazut audi q5, dar mai ales noul BMW Seria 7. Vai, ala m-a dat gata. E o masina care vine din fabrica cu clima pe care si-o regleaza pasagerii din spate, cu plasme in tetiere, cu internet prin GPRS. E prea adevarat.

In sfarsit, nu pot sa fiu prea spiritual acum cand 10 perechi de ochi de negrotei se uita fix la mine, dar daca o sa am maine net la nooul hotel(il schimb,bag picioarele), atunci o sa scriu chestii mai interesante.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Deci faza cu avionul si acceleratia in scaune m-a dat gata !! Dar vai !! nu imi vine a crede, nici macar la `` beamveul ` tau pe care il conduci singur nu te-ai obisnuit cu fortele G ? Of la naiba.... Te-am tucat

BGD spunea...

@Anonim : academiciene, ma descurc sa-l conduc singur luptandu-ma cu fortele G care ma priponesc in scaun ...cand o sa am nevoie de ajutor o sa te anunt, poate te las sa imi schimbi uleiul la joystick