luni, februarie 23, 2009

Lucruri inutile la femei, partea 2

Partea I, aici(click link)


Subiectul de azi : unghiile(a.k.a. ghearele)

Unghiile lungi de șopârla au devenit la fel de comune ca si tocurile. Nu exista femeie sa nu aiba unghii lungi. Părerea mea e ca unghiile la femei sunt un lucru inutil. Practic nu le ajuta cu nimic sa aibă unghii mai lungi, fizic nu au nevoie de ele pentru ca am trecut de etapa evoluției când ele rașchetau pământul în căutarea de rădăcini pentru a se hrăni. Nu le ajuta nici la scărpinat si nici la masturbare pentru ca se pot răni serios cu ele. Nu se pot apara cu ele pentru ca nu sunt gheare de pisica. Singurul lucru pe care cred ca il pot imbunatati e scosul cleiului din urechi sau forarea in adancul nasului. Totuși, multe dintre ele considera absolut necesar faptul de a avea unghii lungi, de cele mai multe ori false. Tot eul lor se concentrează în unghiile pe care nu ezita se le scoată în evidenta cu orice prilej. Unghiile lungi, de vrăjitoare, sunt considerate sexy și elegante de către ele.

Sincer mie mi se rupe(nu unghia). Daca esti pitzi, poti sa fii sigura ca nu ma intereseaza lungimea, culoarea sau forma unghiilor tale. Ma intereseaza cu totul si cu totul altceva, nici nu observ unghiile si de aici se creaza impresia ca sunt badaran. Nu ma uit la unghii cand incerc sa te agatz, altceva mi-a atras atentia. Nu ma gandesc sa ti-o trag pentru ca ai unghii lungi. Nu mi se pare excitant faptul ca iti infigi unghiile in spatele meu cand ai orgasm. Nu mi se pare o tragedie ca ti-ai rupt o unghie, chiar era inutila si natura a tinut sa-ti arate lucrul asta.

Si ca și cum nu era de-ajuns ca își lasă unghii lungi,mai era nevoie sa si le si vopsească in tot soiul de culori țipătoare, pentru a atrage atenția. Cel puțin asa spun ele. De fapt motivul serios pentru care își vopsesc unghiile e pentru a ascunde mizeria ce zace sub ele. La asa unghii mari, e absolut inevitabil sa nu se acumuleze un munte de mizerie raioasa/scarboasa sub ele, și pentru a nu fi nevoite sa își scoata negrul de sub unghii mereu, odată cu apariția vopselelor, s-au gândit ca e mai bine sa ascundă faptul ca ar avea negru sub unghie. Hai sa fim serioși...pe cine crezi ca pacalesti pitzi? Ai un munte negru pe care il porti cu eleganta dupa tine si incerci sa eviti situatiile neplacute ascunzandu-l sub un strat de oja?

Asta ma duce cu gandul la motivatia sexuala a unghiilor false. Pentru ca unghiile false sunt la fel de utile in actul sexual ca si scremetele false. Pot sa existe sau nu, cui ii pasa de ele? Mie nu.

Pentru cine nu crede cat de multa pasiune si devotament investesc femeile intr-un lucru inutil ca prelungirea unghiilor cu plastice false, pot sa urmareasca documentarul de mai jos ...eu unul m-am plictisit pe la secunda 10.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Stii ca se spune ca ochii sunt oglinda sufletului...Asa si unghiile sunt oglinda unei femei...Niste unghii ingrijite spun muuulte despre o femeie;)...Asa ca ar trebui sa te uiti si la unghii ;)...evident ca nu neaparat trebuie sa fie kilometrice :)