luni, iunie 15, 2009

Depressed

Motto: Life is hopeless... but I'm hopefull

Extravaganza - Linia Fierbinte
Asculta mai multe audio Muzica

E și o poveste care vine cu piesa asta. Fiecare lucru, fiecare piesa, fiecare om are o poveste. Cred ca majoritatea dintre noi, indiferent de sex (sau orientare sexuala), au avut la un moment dat o dezamăgire în dragoste. Dragostea e aia care nu o simți când o ai aproape, dar care doare atunci când o pierzi. Când o pierzi, sufletul ți se strânge, iți ia foc. Cel mai dur e o despărțire seacă, atunci când celalalt e rece ca gheata, de parca nu ar avea suflet, de parca nimic din ce-a fost nu a avut nici o însemnătate.

Când lacrimile iți invadează fata, stai în genunchi implorând-o sa nu plece, când cerul se prăbușește, când mergi pe străzi fără țintă, când stai în bar și bei singur, când te cerți cu toata lumea și nu-ți mai pasa de nimic.
Privind spre viitor, simți ca viata nu are rost.

Si deși nu pare, și eu sunt om , și ca toți oamenii, am trecut și eu prin asta. Si eu am trecut prin asta și prin multe altele si mi-am propus ca asemenea momente sa nu mi se mai întâmple niciodată. Pana acum am reușit parțial. Daca ceva are potențial sa ma rănească, renunț. Daca ceva nu are potențial sa ma rănească, renunț. Nu renunț decât dacă ceva are potențial sa ma rănească, dar sunt convins ca nu o va face niciodată.

8 comentarii:

Anonim spunea...

oricum renunti...

Patrascoiu Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

@PatrasCOIU Mihai:citisem commentul si in instanta am crezut ca BGD il scrisese..am ramas cam socata,dar usurata dupa aceea cand am vazut alt nume.Pe tine nu te cunosc,si la ce idei magnific de rudimentare te framanta,nici nu as vrea,eu si probabil oricare alta,din "sexul fhemeiesc".

Patrascoiu Mihai spunea...

:) Ce dragut! Imi place cum femeile nu pot sta deoparte. Tipic, predictibil si imbucurator.
Merci gagica ;)

Patrascoiu Mihai spunea...

Asa ... micul meu experiment a reusit, dupa cum poti observa draga "Anonim"a - am scos comentariul :) Cauza -> efect, deci merge ;)

Anonim spunea...

;)

Patrascoiu Mihai spunea...

Ce ochi frumosi ai :p , mai ales cand faci asa-> ;)

BGD spunea...

bai aici nu e site de matrimoniale