miercuri, septembrie 02, 2009

blogtarfa #1

Exista o diferenta fundamentala intre o curva si o tarfa. Intre cele doua, le prefer pe cele din urma. Stiu meserie, iti zic pretul de la inceput, si nu pleaca lasandu-te cu o gaura in suflet. Curvele in schimb incearca ca odata cu sexul, sa iti vanda si ceva ce nu poate fi cumparat: sufletul. Ele sunt cele care apar in reviste, sunt vedete iar in spatele usilor sug tot ce prind. Tarfele au respect fata de sufletul lor, iau banii si isi vad de viata. Curvele in schimb, iti iau si banii si sufletul. De asta nu am zis nimic niciodata despre tarfe, le apreciez mai mult pe cele de pe centura decat pe cosmina pasarin, de exemplu.

Intro-ul asta a fost pentru a o introduce in scena pe cea mai inteligenta tarfa pe care am cunoscut-o. Cunoscut-o metaforic vorbind. O sa postez ocazional cate un text de-al ei. Inca nu va spun cine este, daca sunteti suficient de inteligenti puteti descoperi si singuri.

Primul text. Copy-paste :

E 6 dimineata si abia am intrat pe usa. Ma simt murdara si pingarita, asa cum ma simt de fiecare data cind ma intorc de la “servici”. Am pe burta o crusta mare de sperma, de la ultimul client de la care am plecat fara sa ma spal pentru ca nu mai suportam sa fiu in camera aia de hotel un minut in plus. Am venit pe jos, pentru ca racoarea diminetii ma patrunde in cu totul alt fel decit o fac barbatii frustrati de nevestele inguste la minte. Masina mea e in parcare la Hilton. O sa o iau spre seara. Cred ca incep sa o iau razna. Ce se intimpla? Nu mai pot munci? Nu am bani sa ies la pensie. Nu inca. O sa cash out cind simt ca am ajuns la un milion de euro. Pina atunci, nu am voie sa am dispozitii de primadona. Intrebarea pe care mi-o pun uneori este ce o sa fac eu cu un milion in cont, eu care nu cheltuiesc mai mult de 500E pe luna, adica fix cit cistig intr-o ora?

Uneori, cad intr-o pasa foarte asemanatoare cu ceea ce in termeni moderni se numeste workoholism. Muncesc o saptamina in sir, vreme in care sertarul in care arunc banii in fiecare seara aproape se umple de bancnote de pe toate continentele, ravasite, ca niste bani falsi de Monopoly. Mi-e foarte lene sa sortez vraful ala de hirtii, sa-l pun pe caprarii, dolari, euro, lei. Banii, ca obiect, sint niste jeguri pe care le desconsider profund si de cele mai multe ori mi-e sila sa pun mina stiind prin cite labe nespalate au trecut. In fine. O sa- i sortez si o sa ma duc cu ei la banca, cum fac de citiva ani incoace de citeva ori pe luna.

Sa fii workoholica in prostitutie e mult mai greu decit la orice multinationala. Orele de peste program sint pe palierul orar 3-6 dimineata cind iesi de la un client si parca ai mai lua unu-doi, desi nu stii exact ce sa faci cu mia aia de euro in plus in poseta. Ele (orele suplimentare) nu se platesc mai bine decit celelalte ci, de obicei mai prost, pentru ca iei client beat, client artagos, potential violent. E ca la condusul pe distante lungi. Ultimele zeci de km sint, de fapt, cei mai lungi si mai riscanti. Acolo faci accident si, desi stii asta, te incapatinezi sa mai mergi. Mi-am luat o palma de la un taran pentru ca am facut greseala de neiertat sa uit sa-i cer banii inainte. Dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta si cu sperma pe burta mea, a inceput sa spuna ca nu am prestat de 500 de euro si ca el imi da 300. Am vazut negru in fata ochilor, pentru ca ma asteptam la asta, dar mi-am dat seama cind deja incepuse sa pompeze. Avea ochi mici, porcini, si un par negru si des, de armean. Mi-a dat o palma pentru ca i-am zis ca nu plec din casa de la el pina nu imi plateste. A trebuit sa plec, pentru ca loviturile la fata ma pot tine pe bara zile in sir…

Din cind in cind, profesia mea imi ofera satisfactii, oricat de greu de crezut ar fi. Una dintre ele este sa dezvirginez copiii clientilor fideli. Se pare ca sint foarte buna la asta, pentru ca de o vreme primesc din ce in ce mai des astfel de solicitari. Fireste ca si pretul e altul pentru astfel de servicii. Incerc sa fiu atenta cu pustii care sunt toti inspaimintati de ce o sa li se intimple. Zici ca vin la dentist. Cind ies, au un zimbet timp pe fata, de parca ar fi coborit dintr-un roller coaster. Zilele trecute a venit la mine un client cu nepotul lui de 14 ani. Baiatul nici nu era prea crescut, si avea si parul tuns bros, asa ca era mai mult un copil. Tipul mi-a zis ca revine intr-o ora (desi stia ca n-o sa dureze atit de mult) si ne-a lasat singuri. Am vorbit despre colegii lui si despre jocuri video, dupa care l-am luat, incet in gura si l-am rugat sa continue sa-mi povesteasca ce vrea el. S-a relaxat si a avut erectie (la majoritatea e foarte greu sa obtin o erectie din prima). A ejaculat imediat, la mine in gura, dar dupa o pauza in care l-am tinut matern in brate si l-am mingiiat si sarutat pe par, i-am mai stirnit o erectie cu care l-am rugat sa ma penetreze. A durat cam 5 minute. De fiecare data, inghit prima saminta a unui virgin. Mi se pare ca este o tinctura a virilitatii care se trezeste pentru prima oara. Are cu totul alt gust decit sperma oricarui barbat. Baietii apreciaza si ei, pentru ca e ca in filmele porno, la care se uita pe net. Pentru mine, e mai mult decit atit. Prima muscatura dintr-un mar si prima gura dintr-o sticla de cola sint cele mai bune.